banner388

Liseli Büşra'nın ölümü yasa boğdu

Samsun OMÜ Tıp Fakültesindeki yaşam mücadelesini kaybeden lise son sınıf öğrencisi okuduğu liseye son kez tabutla getirildi. 

Liseli Büşra'nın ölümü yasa boğdu

Samsun OMÜ Tıp Fakültesindeki yaşam mücadelesini kaybeden lise son sınıf öğrencisi okuduğu liseye son kez tabutla getirildi. 

12 Ekim 2018 Cuma 15:38
Liseli Büşra'nın ölümü yasa boğdu

Samsun Haber-4 yıldır kanserle mücadele eden 18 yaşındaki Büşra Yeşil, Samsun OMÜ Tıp Fakültesinde kansere yenik düşerek hayatını kaybetti. Yeşil'in cenazesi Ordu'nun Ünye ilçesinde okuduğu liseye son kez tabutla getirildi. Hayatını kaybeden Büşra Yeşil için okuduğu lisede tören düzenlendi. Yeşil, öğretmenlerinin omzundaki tabutta okula getirilirken arkadaşları gözyaşlarını tutamadı.

Okul bahçesinde düzenlenen törende konuşan Okul Müdürü Ayşe Akyol, "Büşra Haziran'ı beklemeden erkeden mezun olmayı tercih etti. Evlat candır, geleceğimizdir, umutlarımızdır. Evimizin çiçeği, okulumuzun çiçek bahçesindeki bir gonca gülümüzdür. Goncagül açmadan solmuştur. Ben Büşra'ya Allah'tan rahmet diliyorum" ifadelerini kullandı.

ANNESİNDEN DUYGU DOLU SÖZLER

Büşra Yeşil'in son girdiği ameliyattan doktorların ümitsiz olduğunu ifade eden annesi Bakiye Yeşil, "Büşram 11 gündür hastanede. Bu hastalığı üç sene önce kızımın baş ağrısıyla başladı. Dün 12 gibi vefat ettiğini öğrendim. Ailemizden bir fidanımız eksildi" sözcüklerini kullandı.

Büşra Yeşil'in kardeşleri ise cenaze töreninde baygınlık geçirdi.

Okul bahçesinde Büşra için dualar edildikten sonra helallik alındı. Arkadaşları Büşra'yı gözyaşları içinde okuldan uğurlarken Bakiye ve Cemal Yeşil çiftinin 4 kızından 3'üncüsü olan Büşra, Ünye Merkez Büyük Camii'de cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yiğitler Mahallesi'ndeki aile kabristanlığına defnedildi. 

Cenazeye Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar da katıldı. 

Liseli Büşra'nın ölümü yasa boğdu

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.