banner388

Ligler ne zaman başlayacak ? İşte o üç senaryo

Kulüpler Birliği Vakfı, dün olağanüstü toplanarak Süper Lig başta olmak üzere tüm profresyonel liglerin ertelenmesini değerlendirdi. 

Ligler ne zaman başlayacak ? İşte o üç senaryo

Kulüpler Birliği Vakfı, dün olağanüstü toplanarak Süper Lig başta olmak üzere tüm profresyonel liglerin ertelenmesini değerlendirdi. 

21 Mart 2020 Cumartesi 19:01
Ligler ne zaman başlayacak ?  İşte o üç senaryo

 Dünyayı saran yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında liglerin ertelenmesinin ardından Kulüpler Birliği dün bir araya geldi. Liglerin geleceği konusunda üç farklı senaryo üzerinde çalıştıkları öğrenilen kulüpler birliğinin, üç senaryo üzerinde çalıştığı iddia edildi. Üç senaryonun birincisi; ligi daha önceden planlandığı gibi bitirmek. Her şey yolunda gider ve bu koronavirüsten hızlı bir şekilde kurtuluş gerçekleşirse, 17 Nisan’da Süper Lig ve diğer tüm alt grup ligleri yeniden başlatmak. 

SENARYOLAR ÇİZİLDİ 

İkinci senaryo, hem ülkemizde oluşan koşullardan dolayı liglerin yeniden başlama tarihi uzarsa ne yapılacak? Bu durumda hızlandırılmış bir lig sistemine geçilebilir. Play-off gibi, şampiyonların daha kısa sürede belirlendiği bir sistem uygulanabilir. Bu sezon küme düşme olmasın diyen kulüpler de var. Avrupa ülkeleri de aynı şeyleri tartışıyor. Üçüncü senaryo inşallah yaşamayız ama bu işler iyice gecikirse ne olacak? Ligler şu andaki sıralamaya göre mi tescil edilmeli? Bu hiç düşünmek istemediğimiz bir senaryo. Kulüpler Birliği olarak en çok ilk senaryo üzerinde durulduğu da gelen bilgiler arasında.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.