banner388

Ligde Kalma Yolunda Rakip, Altınordu

Samsunspor bu hafta deplasmanda İzmir temsilcisi Altınordu ile karşılaşacak

Ligde Kalma Yolunda Rakip, Altınordu

Samsunspor bu hafta deplasmanda İzmir temsilcisi Altınordu ile karşılaşacak

16 Mart 2017 Perşembe 14:24
Ligde Kalma Yolunda Rakip, Altınordu

Samsun Haber - Karadeniz temsilcisi Samsunspor, bu hafta İzmir’e konuk oluyor. Geçen haftayı sahasında Gaziantep BŞB ile berabere kalan kırmızı beyazlı takım bu haftaki mücadeleden 3  puanla dönmenin hesaplarını yapıyor.

Rakip Altınordu

Altınordu takımının 8 puan gerisinde 16. sırada bulunan Samsunspor, şimdiye kadar rakibiyle 11 defa karşılaştı. Rakibine karşı üstünlük kuran kırmızı beyazlı takımın galibiyetlerde 7’ye 1 şeklinde önde bulunuyor kalan 3 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Deplasmanlarda Samsunspor yenilmiyor

Altınordu takımı ile şu ana kadar deplasmanda 5 kez karşı karşıya gelen Samsunspor galibiyetlerde ki bu üstünlüğünü deplasmanlara da yansıtmış durumda. İzmir’de oynanan 5 maçın 4’nü Samsunspor kazanırken 1 maç ise berabere sonuçlandı

Gollerde de Samsunspor önde

Atılan gollerde de rakibine oranla önde bulunan kırmızı beyazlılar rakip kaleye 19 gol atarken kendi kalesinde ise sadece 7 gol gördü.

Maçın hakemi belli oldu

Altınordu-Samsunspor karşılaşmasının hakemi Serkan Çınar yöneteceği açıklanırken karşılaşma ise Cuma akşamı saat 18.30’da oynanacak.

Son Güncelleme: 16.03.2017 14:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KAAN TÜRK 2017-03-17 09:52:08

SAMSUNSPOR için 3 puan çok önemli. Ligdeki son maçlarımız genelde üst sıra takımlarıyla. Altınordu ve Bandırma gibi maçlardan 3 puan çıkarmak belki de bizi ligde tutacak maçlar olacak.