banner388

Ladikli vatandaşlar iftarda buluştu

Ladikliler Kültür ve Dayanışma Derneği (LADER) tarafından iftar programı düzenlendi.

Ladikli vatandaşlar iftarda buluştu

Ladikliler Kültür ve Dayanışma Derneği (LADER) tarafından iftar programı düzenlendi.

16 Haziran 2017 Cuma 10:13
Ladikli vatandaşlar iftarda buluştu

Samsun haber - Samsun'da yaşayan hemşehrileri için Ladikliler Kültür ve Dayanışma Derneği (LADER) iftar programı düzenledi. Yoğun katılımın gerçekleştiği iftar programı Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Program Dernek Başkanı Şerif Bilgin'in konuşması ile devam etti. LADER Başkanı Şerif Bilgin, yaptığı açıklamada katılımın fazla olmasından dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.

Samsun Valisi İbrahim Şahin'i ziyaret ederek yardım istediklerini belirten LADER yönetim kurulu üyesi Prof. Dr. Kaya Tuncer Çağlayan, "Bunlar; Ladik Meslek Yüksekokulunun hayata geçirilmesi, Akpınar'da bir eğitim müzesinin oluşturulması ve uluslararası turizm acentelerinin Samsun ziyaretleri programlarında özellikle Arap turistler için Ladik'in dahil edilmesi. Sayın Valimiz bu konularda desteklerini vereceklerini beyan etti" dedi.

Çağlayan aynı zamanda Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç'ide ziyaret ederek yarım kalan meslek yüksek okulu için fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.