banner388

Ladikli mahalle muhtarı hayvan çiftliği kurdu

Samsun’un Ladik ilçesinde Büyükalan mahallesi muhtarı 218 büyükbaş hayvanla çiftlik kurdu.

Ladikli mahalle muhtarı hayvan çiftliği kurdu

Samsun’un Ladik ilçesinde Büyükalan mahallesi muhtarı 218 büyükbaş hayvanla çiftlik kurdu.

05 Nisan 2018 Perşembe 15:25
Ladikli mahalle muhtarı hayvan çiftliği kurdu

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Laik ilçesi Büyükalan mahallesinde faaliyet gösteren hayvan çiftliğini ziyaret etti.


Büyükalan mahallesi muhtarı ve hayvan çiftliği Gökhan Şen’i tebrik eden Başkan Yılmaz, “Değerli muhtarımız dışarıdan 150 adet büyükbaş hayvan ithal etmiş. Diğer hayvanlarla birlikte toplam da 218 büyükbaş hayvanı var. Böyle işletmelerin çoğalması gerekiyor. Hep söylüyorum; kırsal ekonominin canlanması ve mahallelerimizdeki rençberliğin yeniden canlanması, buralardaki gelir getirecek üretim çeşitliliğinin artırılması gerekiyor. Büyükşehir Belediyesi olarak bu yönde önemli adımlar atıyoruz ve destek vermeye çalışıyoruz. Tarım ve hayvancılık konusunda her türlü desteği vererek üreticilerimizin yanında oluyoruz. Böyle güzel bir büyükbaş hayvan çiftliğini kurarak köydeki yaşamı canlandıran muhtarımıza teşekkür ediyorum.  Bu ülkede her zaman köylerden kente göç oldu. Bunu tam tersine çevirmek için çabalıyoruz” dedi.

Çiftlik sahibi Gökhan Şen uzun yıllardır hayvancılık ile uğraştığını ifade ederek, “Sayın Başkanımıza ziyaretleri ve destekleri için teşekkür ederim. Ben köye kesin dönüş yaptıktan sonra zaten iyi bildiğim bu üreticilik işine ağırlık verdim. Yanımda sigortalı 2 işçi çalışıyor. Amacım bu işi daha da geliştirerek ileride entegre bir tesis haline getirmek.” Şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 06.04.2018 17:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muhtarın Akrabası 2018-04-06 12:57:30

İftira atmayın, adam krediyle çalıştı etti uğraştı yaptı. Oturduğunuz yerden konuşmaya benzemiyor, taşın altına elinizi koydunuz da mı şimdi adam hakkında ukalalık yapıyorsunuz?

Avatar
vatandaş 2018-04-06 08:42:17

Yusuf ziya bey öyle ilçelerde iki resim çekip medyaya servis etmek kolay. hani sanayi esnafıyla , ticari araç esnafı veya saathane esnafı ile el ele kol kola ol da büyüklüğünü görelim. ama olamazsın nedenlerimi en kısa haliyle "para" yaş yetmiş bu saat den sonra hayır duası almak laım

Avatar
Bülent YÜKSEL 2019-04-12 11:46:33

İdris kardeşim vizyon ve misyon sahibi bir yönetici ve iş adamı; Büyükbaş hayvancılık projesiyle hem köyümüze hemde ülkemiz ekonomisine mütiş bir katkı yapacağından hiç şupem yok. Damızlık buzağı üretimi ile bölgemizin damızlık hayvan sorununuda büyük bir ölçüde çözecektir. Allah yolunu açık etsin

Avatar
misafir 2018-04-05 16:24:42

HELAL OLSUN MUHTARA ZENGİN PARASI VARMIŞ

Avatar
Misafir 1 2018-04-06 10:07:36

Para vardıda biz mi kurmadık çiftlik