banner388

Kusmuş halde ölü bulundu

Samsun'da 30 yaşındaki bir kişi kusmuş halde ölü bulundu.

Kusmuş halde ölü bulundu

Samsun'da 30 yaşındaki bir kişi kusmuş halde ölü bulundu.

11 Kasım 2017 Cumartesi 11:29
Kusmuş halde ölü bulundu

Samsun haber - Samsun'un İlkadım ilçesi Çiftlik Mahallesi İsmetpaşa Caddesi’nde meydana gelen olayda 2 arkadaş iş çıkışı eve giderek içki içmek için program yaptı. Karayollarında çalıştığı öğrenilen 20 yaşındaki N.Y. akşam saatlerinde B.U.'nun evine gitti.

İddiaya göre iki arkadaş alkol ve uyuşturucu madde kullandı. Sabah arkadaşı N.Y.'yi hareketsiz ve kusmuş halde arkadaşını bulan B.U. çığlık atarak yardım istedi. B.U.'nun yardım çığlıklarını duyan mahalleli sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri N.Y.'nin ölmüş olduğunu tespit etti.


Samsun Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri yaptığı incelemenin ardından ölü bulunan N.Y.'nin geceyi birlikte geçirdiği arkadaşı B.U.'yu gözaltına aldı. N.Y.'nin cenazesi otopsi yapılması için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.