banner388

Kuş Cenneti'nde kuş katliamı

Samsun'un Bafra ilçesinde bulunan Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'nde, kuş katliamı yapıldığı iddia edildi.

Kuş Cenneti'nde kuş katliamı

Samsun'un Bafra ilçesinde bulunan Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'nde, kuş katliamı yapıldığı iddia edildi.

30 Aralık 2018 Pazar 16:29

Samsun'da Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'nde bulunan yüzlerce çeşit hayvan tehlikede. Kimliği belirsiz 3 kişi tarafından onlarca kuşun vurularak katledildiği iddia edildi.

KUŞ CENNETİ'NDE NELER OLUYOR?

Kuş Cenneti'nde onlarca kuş, hayvan için özelleştirilmiş bölgede kimliği belirsiz kişiler tarafından heba oluyor. Eski Doğanca Belediye Başkanı, şimdiki Samkuş Başkanı M.G., Alan Birlik Başkanı ve S.D.'nin bölgenin denetim altında bulunmamasını, alanda serbestçe hareket etmeyi yasakladıkları öğrenildi. Alan içerisinde bulunan Halkalama İstasyonu'nda bulunan doçentin ise yapılanlardan kimsenin haberi olmamasını tembihlediği belirtildi. İstasyonda bulunan doçentin araçları yasaklamaya yönelik teklif götürdüğü ancak bunun bilimsel bir yanı bulunmadığı, kişinin doçent olduğu için sözlerine itimat edildiği ifade edildi.

GÖREVLİLERE SORUŞTURMA

Kuş Cenneti'nde olan bitenden kimsenin haberi olmaması istenirken, videoları sızdıran görevliler hakkında soruşturma başlatıldı.

KUŞ CENNETİ YOK OLUYOR!

Kuş Cenneti'nde hayvanlara yeterli derecede bakılmadığı, bölgede silah seslerinde hayvanın kaçıştığı ve yumurtalayamadığı öğrenildi. Bölgede bulunan leylek direkleri ise çalınmış durumda.

Son Güncelleme: 31.12.2018 08:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ömer 2018-12-30 17:43:54

ne iddasi kardesim zevkine yapilan her can alma katliamdir . avlananlar acliktan veya gecim derdindenmi avlaniyo sanki

Misafir Avatar
Hasan 2018-12-30 18:34:47 @ömer

Bizde belge elimizde bekliyoruz o bölgeden geçemiyoruz.Bölgeyi iyi bilirim adamlar ancak helikopter ile kaçabilir gerisi hikaye.malesef herşey organize yazık adamlar noldu uçtu o zaman çok sinirlendim.

Beğenmedim! (1)
Avatar
Şevki Akal 2018-12-30 17:07:25

Araç resmi plakalı adamlarda tüfek yok ya başkaları da var veya vuranları yakalayıp ihbar etmemeleri için rüşvet olarak da ö ördekleri almış olabilirler bence o bölge de jandarma sıkı koruma uygulamalı yoksa yaban hayatını bitirirler

Avatar
Selen 2018-12-30 21:38:38

Allah belasini versin o hayvanlarin canina katliam eden kopeklerin bunlar cani bunlar toplum icinde gezdiginde colugumuz cocugumuzda guvende degil..Allahin adaleti cok buyuk cok sizede elbet bilir ne yapicagini rabbim

Avatar
hüseyin 2018-12-31 08:29:53

şevki akal sen daha neyin ne oldugunu anlamadan yorum yapmışsın o araç milli parklara ait ve o şahıslar milli parklar görevlisi ve o ördekler vurup kaçan bohçacıların kaçarken attıkları ördekler bilip bilmeden boş boş konuştugumuz için kızılırmak deltası buhale geldi geçen yıllarda oradaki çeltik tarlaları serbesti şimdi yasak herhangi bir yasak alandır tabelası mevcut degildir

Avatar
samsunlu 2018-12-31 09:25:31

lütfen haber yaparken gerçeği araştırın orda görevliler işi ranta dökmüşler şehir dışından parayla avcı getirip ava sokuyorlar bence civar köylülerle konuşun orada çok büyük filim dönüyor

Avatar
ali kol 2018-12-30 16:49:41

koruyucularda bizi kim koruyacak.- CUSTODES

Avatar
Hasan 2018-12-30 18:29:05

O kadar ördeği vurana kadar nerdeydiniz birde başarısızlığının videosunu çekmiş havalı tüfekle vurulmuyor bunlar kaç km sesi duyuluyor kimi ksndorıyorsun.