banner388

Kurban Bedeli Belirlendi !

Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı Samsun’un Temsilcisi olan Dr. E.Kur. Alb. İbrahim Yıldırım, Mehmetçik Vakfı kurban bağışı fiyatının 790 TL olduğunu açıkladı.

Kurban Bedeli Belirlendi !

Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı Samsun’un Temsilcisi olan Dr. E.Kur. Alb. İbrahim Yıldırım, Mehmetçik Vakfı kurban bağışı fiyatının 790 TL olduğunu açıkladı.

17 Ağustos 2016 Çarşamba 16:28
Kurban Bedeli Belirlendi !
1982 senesinde kurulmuş olan Mehmetçik Vakfı’nın şimdiye kadar 44 bin 317 kişiye toplamda 579 milyon 51 bin 99 TL ekonomik olarak destek verildiğini söyleyen Dr. E.Kur. Alb. İbrahim Yıldırım, “Her ay 8 bin 892 kişiye de aylık ortalama olarak 6 milyon 200 bin TL yardım yapmakta. Yapılmış olan yardımların gelir kaynağının ise çok önemli bir bölümünü vekaleten kurban bağışları oluşturmaktadır.  Bu sene belirlenmiş olan kurban bedeli ise 790 TL yada 265 ABD doları yada 237 eurodur” dedi.
 
Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı Samsun’un Temsilcisi olan Dr. E.Kur. Alb. İbrahim Yıldırım, Mehmetçik Vakfı kurban bağışı fiyatının 790 TL olduğunu açıkladı. 1982 senesinde kurulmuş olan Mehmetçik Vakfı’nın şimdiye kadar 44 bin 317 kişiye toplamda 579 milyon 51 bin 99 TL ekonomik olarak destek verildiğini söyleyen Dr. E.Kur. Alb. İbrahim Yıldırım, “Her ay 8 bin 892 kişiye de aylık ortalama olarak 6 milyon 200 bin TL yardım yapmakta. Yapılmış olan yardımların gelir kaynağının ise çok önemli bir bölümünü vekaleten kurban bağışları oluşturmaktadır.  Bu sene belirlenmiş olan kurban bedeli ise 790 TL yada 265 ABD doları yada 237 eurodur” dedi.
 
Kurban kesimi görüntülerinin bağışçılarına CD olarak yollanacağını belirten Yıldırım, “Vatandaşlar, Mehmetçik Vakfı’na kurban bağışlarını vakfın anlaşmalı olduğu bankalara internet sisteminden de yararlanılarak Ankara’da Vakıf Genel Müdürlüğü ve İstanbul, İzmir, Adana, Samsun, Erzurum ve Bursa’daki vakıf temsilcilerine giderek nakit veya kredi kartıyla makbuz karşılığı yada kendi internet sitemizden kredi kartı ile kolaylıkla bağış yapabilirler. Vekaleten bağış hizmetinin, temin edilmiş olan kurban sayısı ile sınırlı olması sebebi ile kurban bağışında bulunacak olan vatandaşlarımız bağışlarını en son güne bırakmamaları arzu edilmekte. Temin edilmiş olan kurbanlık rakamının yeterli olması durumunda bankalar aracılığıyla son bağış tarihi 9 Eylül Cuma günü saat 18.00’dir. Kurbanlıkların kesimleri, modern tesislerde, hijyenik koşullar ile her kesimhanede görevlendirilmiş olan vakıf personeli, veterinerler, noter birde din görevlilerinin denetimi ve gözetimiyle kesim merkezlerinin kapasitesine göre, kurban bayramının ilk üç günü dini vecibelere uygun bir şekilde yapılacaktır. Kesimden sonra ise bağışçılarımıza, kurban kavurmaları, teşekkür mektubu ile noter onaylı bir şekilde kesim tutanağı ve arzu eden kişilere kurban kesiminin görüntüleri CD’si gönderilecektir” diye konuştu.
Son Güncelleme: 17.08.2016 16:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.