banner388

Kura İle Manda Hediye Ettiler

Samsun Bafra Sosyal Yardımlaşma Vakfı(SYDV) yardıma muhtaç vatandaşlara manda dağıtımı yaptı.

Kura İle Manda Hediye Ettiler

Samsun Bafra Sosyal Yardımlaşma Vakfı(SYDV) yardıma muhtaç vatandaşlara manda dağıtımı yaptı.

01 Haziran 2016 Çarşamba 17:18
Kura İle Manda Hediye Ettiler

Bafra Kaymakamı Halis Arslan ve SYDV mütevelli heyeti Doğanca Mahallesi’nde 3 aileye 3 adet manda hediye etti. Düzenlenen programa, Kaymakam Halis Arslan, SYDV Müdürü Hasan İrer ve Vakıf Mütevelli Heyeti katıldı. Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdür olan Hasan İrer, “Sayın Kaymakamımız Halis Arslan’ın ilçemize geldiği günden bu güne kadar üreticiye inek, mantar ve manda ile proje yapılması konusunda çalışmaları vardı. İnek ve mantar üzerine proje yapılmış ve hayata geçirilmişti. Şimdi ise manda projesi yapıldı. Gerekli kriterlere uyan vatandaşlara kura çekimi ile mandaları hediye edildi. Sayın Kaymakamımızla beraber inek projesinde sahaya giderek ahırlara ve vatandaşlara nasıl ihtiyaç sahibi olduklarına baktıysak aynısını da manda projesinde de uyguladık. Manda projesinde Şeyhören, Doğanca ve Sarıköyden hak sahiplerine verildi” dedi.
Bafra Kaymakamı olan Halis Arslan, “Bu rakam bugün 3 olabilir ama bu bir başlangıçtır. İlerleyen zamanlarda bu sayı artacaktır. İnek, sera, koyun, keçi dağıtıyoruz da neden manda dağıtılmasın dedik. Bu düşünceden hareketle yola çıktık. Bazı projeler ölü doğmuştur, ölü bitmiştir. Bu dağıttığımız mandaları kuruluş sermayesi olarak veriyoruz. İlerleyen zamanlarda inşallah bu sayıları artıracaksınız. Her çok azdan oluşur. Doğanca’daki manda kaymağı, yoğurdu ve sütü yok satıyor. Bu projede beni destekleyen, geldiğim günden bu yana başta vakıf çalışanlar olmak üzere mütevelli heyetine teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
 

Son Güncelleme: 04.06.2016 13:18
Anahtar Kelimeler:
YardımHediyeManda
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.