banner388
banner390
banner410
banner408

Küçük çocuğu önce darp etti sonra da gasp!

Samsun’da mendil satan çocuğu darp edrek 20 lirasını gasp eden şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

banner269

Küçük çocuğu önce darp etti sonra da gasp!

Samsun’da mendil satan çocuğu darp edrek 20 lirasını gasp eden şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

18 Aralık 2017 Pazartesi 20:55
Küçük çocuğu önce darp etti sonra da gasp!

Samsun Haber - Samsun’un İlkadım ilçesi Hürriyet mahallesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda 40 yaşındaki Irak uyruklu Mohammed Sadeq Husan Mamoorı aldığı alkolünde etkisiyle mendil satarak para kazanmaya çalışan Afgan uyruklu 12 yaşındaki Faysel A.T.'den para talep etti. Küçük çocuğun parasının olmadığını söylemesi üzerine saldırgan bir tavır sergileyen Mamoorı, tokat attığı çocuğun cebinden zorla 20 lirasını aldı ve olay yerinden kaçtı.

Cezaevine gönderildi

Olayın bildirilmesi üzerine polis, Mamoorı'yı yakalayarak gözaltına aldı. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen Mohammed Sadeq Husan Mamoorı, "Bir ay önce Türkiye'ye geldim. Sanayide çay ocağında çalışıyorum. Alkollüydüm. Kimsenin parasını almadım" dedi.
Gazi Polis Merkezindeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edilen Mamoorı, çıkarıldığı mahkemece akşam saatlerinde tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderildi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunGaspDarpMendil
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2017-12-18 21:14:19

Ne güzel memleket be kendi suçlularımız yetmiyor gibi bir de dışarıdan gaspçı hırsız ithal ettik. Kim getirdi ülkeyi bu hale? Bizim böyle bir problemimiz yoktu? İyice zıvanadan çıktı bu durum. Acilen milli ve yerli bir hükümet gelmeli yoksa sonumuz iyiye gitmiyor. Düzgün hiçbir şey kalmadı.

Avatar
Bülent Şahin 2017-12-18 21:47:23

Ülkemize gelip huzurumuzu kaçıran bu vatan hainlerinin sınır dışı edilmesi gerek. Hergün bir başka olay bir başka kepazelik!!!