banner388
banner390
banner410
banner408

Kuaförler Eski Düğünleri Arıyor !

Samsun'daki Kuaförler Odasının Başkanı olan Savaş Kiraz, Ramazan ayı tam yaz mevsimine denk düştüğü ve '2 bayramın arasın düğün olmaz' denilmesi sebebiyle gelin saçı yapmakta büyük bir düşüşün olduğunu söyledi.

banner269

Kuaförler Eski Düğünleri Arıyor !

Samsun'daki Kuaförler Odasının Başkanı olan Savaş Kiraz, Ramazan ayı tam yaz mevsimine denk düştüğü ve '2 bayramın arasın düğün olmaz' denilmesi sebebiyle gelin saçı yapmakta büyük bir düşüşün olduğunu söyledi.

09 Temmuz 2016 Cumartesi 11:03
Kuaförler Eski Düğünleri Arıyor !

Başkan Kiraz, Ramazanın bitmesi ile beraber ve düğünlerin başlamasından sonra kuaförlerin sıkıntıları ile son durumları ile ilgili olarak açıklama yaptı. Düğünlerin sayısının çok azalması ve buna bağlı olarak da gelin saçı yapmanın sayısının oldukça düşmesini özellikle dile getiren Savaş Kiraz, “Düğünler başladı fakat bazı hurafelerden dolayı işler az. '2 bayramın arasında düğün olmazmış' bu düşünce ile bazı vatandaşlar bu sezon içerisinde düğün yapmıyorlar. Ramazan ayınında düğün sezonuna denk gelmesi ile işler daha da azaldı. Haziran ayında Ramazan'dan dolayı 1 ay boyunca düğün olmadı. Haziran’dan sonra ise Kurban Bayramı yaklaştığı için 2 bayramın arasına denk düşüyor. Bu sebeple kuaförler, artık  5-6 yıl öncesine nazaran yaptıkları gelin saçları bu son yıllarda çok büyük oranda düşüş var.  Bazı vatandaşlar ise yapacakları düğünleri kurban bayramı sonrasına bırakıyorlar. Bu durumda kış aylarına denk düştüğü için yine işler istediğimiz gibi olmayacak” dedi.

“AŞIRI UCUZ GELİN SAÇI YAPANLARDAN UZAK DURUN”
Aşırı şekilde ucuz yapılan gelin saçlarının büyük hüsranlarla sonuçlanacağını özellikle dile getiren Kiraz, “Gelin saçı, tüm dünyadaki genç kızlarımızın en büyük hayali. Bayanlarımızın en güzel oldukları ve özel oldukları bu günlerini kabusa dönüştürmemek için kaliteli ve iyi olan kuaförleri tercih etmeliler. Özellikle fiyatlar hakkında çok fazla uygun yapan kuaförler tercih edilmemeli. Bizler bir fiyat tarifesi çıkarırken maliyetleri göz önüne alıp o şekilde fiyat belirliyoruz. Bizlerin fiyatlar hakkında yüzde 50 veya daha da altında fiyat vermiş olan kuaförlerden mutsuz bir şekilde ayrılır. Çok ucuza iş yapanlar hakkında bize çok fazla sayıda şikayet gelmekte. Samsun’da yapılan gelin saçı tarifelerinin fiyatı 250 liradır. Bu tarife içerisinde pedikür, manikür, makyaj birde boya işlemleri de oluyor. Belirlenen bu fiyatın yüzde 10'un altında indirimler yapılabilir fakat  50 lira veya 100 liraya da gelin saçı yapılmaz. Yapılsa bile çıkan sonuçlardan hiç kimse memnun olmaz” diye konuştu.

Son Güncelleme: 09.07.2016 11:15
Anahtar Kelimeler:
DüğünKuaförGelin Saçı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.