banner388

KPSS için 35 Km Yol Gittiler

Vezirköprü’de yaşamını sürdüren adaylar KPSS ortaöğretim sınavına girebilmek için 35 kilometre yol gittiler.

KPSS için 35 Km Yol Gittiler

Vezirköprü’de yaşamını sürdüren adaylar KPSS ortaöğretim sınavına girebilmek için 35 kilometre yol gittiler.

20 Kasım 2016 Pazar 13:06
KPSS için 35 Km Yol Gittiler

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde yaşamını sürdüren vatandaşlar, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezince düzenlenen sınavlara katılabilmek için Havza, Kavak ve Samsun'a gitmek zorunda kalıyor. Adaylar ve aileleri, uzun yıllardır mağdur olduklarını ifade ettiler. KPSS'ye giren adaylardan Ferhat Çaycıoğlu, "Bir tek ben değil yüzlerce aday bu sorunu yaşıyor. Bizim ilçemizde sınav yapılacak okul mu yok? İşin diğer bir yanı da trafiğin çok olması, dolayısıyla çok sayıda trafik kazasının meydana gelmesi. Bu kazalarda yaralananlar, hatta yaşamını yitirenler oluyor. Yetkililerden bu konuya bir çözüm bulmalarını rica ediyoruz" şeklinde konuştu. 
100 bin kişinin yaşamını sürdürdüğü ilçede Milli Eğitim Bakanlığına bağlı 144 okul yer alıyor. Bu sabah Türkiye çapında yaklaşık 3 milyon 500 bin adayın ter döktüğü KPSS, ortaöğretim düzeyi sınav yapıldı.
 
Son Güncelleme: 22.11.2016 11:16
Anahtar Kelimeler:
SamsunKpss
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal 2016-11-20 14:29:09

Havzadan kavaga gittik bizde