banner388

KPSS 84.'sü oldu! Babasının yanında çaycılık yapıyor

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nden mezun olan KPSS 84. Esma Özdemir, sanayide çaycılık yaparak ailesine yardımcı oluyor.

KPSS 84.'sü oldu! Babasının yanında çaycılık yapıyor

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nden mezun olan KPSS 84. Esma Özdemir, sanayide çaycılık yaparak ailesine yardımcı oluyor.

25 Eylül 2019 Çarşamba 10:59
KPSS 84.'sü oldu! Babasının yanında çaycılık yapıyor

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Türkçe Öğretmenliği bölümünden geçtiğimiz dönem mezun olan KPSS sınavında Türkiye 84. olan Esna Özdemir, babasına yardımcı olmak için sanayide çaycılık yapıyor. Babası Ahmet Özdemir’in Yusufeli Sanayi Sitesi’nde bulunan çay ocağında çalışan genç kız müşterilerle ilgilenip çay servisi yapıyor.


Öğretmen atamaları için Şubat ayını bekleyen Esma Özdemir, ”Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Türkçe Öğretmenliği Bölümü'nden mezun oldum. Aynı yıl düzenlenen KPSS sınavına girdim. 16 bin mezun içinden 84’üncü sırada yer aldım. Şubat ayında atamalar açıklanacak, o süreye kadar burada babamın çay ocağında aileme yardımcı olacağım” ifadelerini kullandı.

Atama beklediği öğretmenlik mesleğindeki gönüllülüğünü ifade eden “Görev yapacağım yerde çocuklara ulaşabilmek, onların ruhlarına yüreklerine dokunabilmek, bir nebzede olsun onlara yardımcı olabilmek niyetindeyim. ”dedi.

“UMUYORUZ ŞUBAT AYINDA ATAMASI GERÇEKLEŞİR”

Anne Fatma Özdemir ise kızıyla gurur duyduğunu ifade ederek Umuyoruz Şubat ayında ataması gerçekleşir. Bir endişemiz sözlü mülakat, onu da hayırlısıyla atlatırız inşallah. Umuyoruz Şubat ayında ataması gerçekleşir. Bir endişemiz sözlü mülakat, onu da hayırlısıyla atlatırız inşallah”
 

Son Güncelleme: 25.09.2019 11:11
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunOmü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
S 2019-09-25 12:18:23

DUYGU SÖMÜRÜSÜ YAPMA ÖĞRETMEN OLACAN İŞTE

Misafir Avatar
cevaben 2019-09-27 09:44:40 @S

ne kötü bir insansın..

Beğenmedim! (0)
Avatar
songul inandim 2019-09-25 20:55:59

maalesef kendi yandaslarini yerlestiriyorler on siralardaan basari olan cezalandirilir oldu ulkemde....cahiller yonetiyor cahiller konusuyor cahiller seciliyor..ulkemde olagan isler bunlar..S ..sana da diyecegim hic bir sey yok....