banner388

Köyler Bir Bir İhya Edilecek

Samsun'un ilçelerinde devam etmekte olan çalışmaların incelemesini yapan Belediye Başkanı Yılmaz, Terme'yi ziyaret etti.

Köyler Bir Bir İhya Edilecek

Samsun'un ilçelerinde devam etmekte olan çalışmaların incelemesini yapan Belediye Başkanı Yılmaz, Terme'yi ziyaret etti.

23 Temmuz 2016 Cumartesi 10:41
Köyler Bir Bir İhya Edilecek

Samsun'un Büyükşehir Belediyesi köylerin küçük bir kentten daha farksız olması yolunda ilerleyen Başkan Yılmaz, kentler arasında bir eşi daha neredeyse olmayan bi yol çalışmasını Terme'nin Kocaman ile Bazlamaç mahallesinde yapılmaya başlandı. Çalışmaların bittiği yol, neredeyse otoban kalitesinde hizmet vermeye başlamış bulunmaktadır.



17 tane ilçenin bütün köylerine hizmet verebilmek için koşturduklarını dile getiren Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, “Yolu yap sonra bozulsun seneye tekrardan yap dönemi bitti. Biradaha bozulmayacak yollar yapmaktayız. İşimizi yavaş ve temiz yapıyoruz. Samsun yol, alt yapı birde kanalizasyon konusunda Ülkemizde diğer şehirlerden farklı oloma yolundayız. Bütün derdimiz hizmettir. Halkımıza ne pahasına olursa olsun hizmet etmek, hizmet götürebilmek için söz verdik. Köyler bir bir ihya edilecek halkımıza ne söz vermişsek hepsini yapacağız.Bu sebeple gecemiz gündüzümüz yok, tek derdimiz daha nasıl iyi hizmet verebiliriz" diye konuşmasına ekledi. Başkan Yusuf Ziya Yılmaz,  Kocamanbaşı Mahallesi'ne gidip halkla bir süre muhabbet etti ve ardından sorunlarını dinleyip çözüme ulşaması için talimatlar verdi.

Son Güncelleme: 23.07.2016 11:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.