banner388
banner390
banner410
banner408

Koronaya rağmen hizmete devam

19 Mayıs Belediyesinin Hizmetlerini Korona Virüs Aksatmadı.

banner269

Koronaya rağmen hizmete devam

19 Mayıs Belediyesinin Hizmetlerini Korona Virüs Aksatmadı.

14 Temmuz 2020 Salı 13:48
Koronaya rağmen hizmete devam

19 Mayıs Belediyesi bir yandan korona virüs ile mücadele ederken diğer yandan ise hizmetlerine aksatmadan devam ediyor.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu,” Dünya korona virüs ile mücadele ediyor. Bizde 19 Mayıs Belediyesi olarak bu mücadeleyi titizlikle devam ettiriyoruz. Fakat çalışmalarımıza da ara vermeden vatandaşımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Korona virüs hizmetlerimizi aksatmadı “Dedi.

Başkan Topaloğlu, Yörükler ve Dereköy mahallelerindeki düğün salonlarında çalışmalarımız devam ediyor. Yörükler mahallemizdeki düğün salonumuzu yeniliyoruz. Dereköy mahallemizdeki düğün salonunun gelin odası, wc ve büfe inşaat çalışması ise hızla devam ediyor. İnşallah önümüzdeki günlerde düğünlerimizi de eskisi gibi birlik ve beraberlik içinde yapabileceğiz. Bu günleri görebilmek için tedbirli olmaya ve evde kalmaya bir müddet daha devam edeceğiz.” Dedi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.