banner388
banner390
banner410
banner408

Koronavirüs ne zaman bitecek?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, tarih verdi !

banner269

Koronavirüs ne zaman bitecek?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, tarih verdi !

19 Nisan 2020 Pazar 12:45
Koronavirüs ne zaman bitecek?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Koronavirüs salgınının ne zaman biteceği, hayatın ne zaman normale döneceği hakkında açıklama yaptı.

MAYIS BAŞINDA...

Bakan Ersoy, Nisan sonu , Mayıs başı itibariyle salgında kırılmalar olacağının öngörüldüğünün altını çizerek Mayıs'ın sonuna doğru normal hayata döüleceğinin mümkün olabileceğini söyledi.

TURİZMCİLERDEN AÇIKLAMA

Bakan Ersoy'un Mayıs ayının sonunda normal hayata dönüleceğinin sinyalini vermesi üzerine, Bodrumlu turizmcilerden açıklamalar arda arda geldi.

Bodrum Turizmciler Derneği Genel Sekreteri Orhan Kavala, "Bakanımızın yaptığı açıklamalar turizmcilerin yani bizlerin gönlüne su serpmiştir. Verilen tarihler biraz gecikmiş olsa da Mayıs sonu, Haziran başı olması en azından yerli turizmin açılabileceği ümidi bu sektörün duyması gereken en önemli masajlardan bir tanesidir. Turizm sektörü de elinden gelen bütün gayreti gösterecektir, bundan ben eminim. Bundan sonra gelen misafirlerin iyi bir tatil yapmasını ve sağlıklarını koruma açısından turizmciler gerekli tedbirleri alacaktır" şeklinde konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemil 2020-04-19 13:45:36

Komiksiniz hakkaten...

Avatar
Sms 2020-04-19 14:09:58

Sizin dediğiniz gibi olur inşAllah. Tarihi yazıyorum kenara

Avatar
ATSIZ 2020-04-19 14:58:25

Sayın Bakan kusura bakmasın da Mayıs'ın başında biraz zor biter bu salgın. Sırf ekonomiyi düşünerek Mayıs'ta salgının biteceğini söylüyorlar. Mayıs'tan sonra normal düzene geçirilirsek ve virüs kaparsak işte o zaman bunun hesabını kimse veremez.

Misafir Avatar
ATSIZ ATA 2020-04-19 19:44:02 @ATSIZ

Atsız Reis solunum yolu hastalığı ile yaşamaya alış. Gribi önleyebiliyor musun dünyada da bunu önleyeceksin? Solunum ile bulaşan hastalık er ya da geç herkesi bulacaktır. Ne yaparsan yap! Önleyemezsin!

Beğenmedim! (0)
Avatar
canikli 2020-04-19 23:58:35

Geçen hafta sokağa çıkma yasağı öncesi birbiri üzerine çıkanların sonuçları yavaş yavaş çıkmaya başlar bu hafta içi.İnşAllah uzamaz bu iş .İşsiz kaldık karı koca :( Rabbim yardım etsin.