banner388

Korona virüs 2. el eşya piyasasını da vurdu!

Samsun’da 2. el eşya satışı yapan esnaflar, işlerin yolunda gitmemesinden yakındılar.

Korona virüs 2. el eşya piyasasını da vurdu!

Samsun’da 2. el eşya satışı yapan esnaflar, işlerin yolunda gitmemesinden yakındılar.

18 Ağustos 2020 Salı 16:50
Korona virüs 2. el eşya piyasasını da vurdu!

KORONA VİRÜSTEN DOLAYI...

Samsun’da 2. el eşya satışı yapan esnaflar, korona virüsü nedeniyle işlerin kötüye gittiğini söylediler.


Her sene bu zamanlarda işlerin oldukça yoğun olduğunu söyleyen esnaflar, korona salgını yüzünden okulların açılmasının ertelenmesi, insanların eşyaları internet üzerinden almasıyla birlikte işlerin durgunlaşmasından yakındılar. İlkadım Talimhane Caddesi’nde bulunan 2. el eşya alım-satımı yapan dükkanlar sinek avlamaya başladı.

"İŞ YOK OTURUP ÇAY İÇİYORUZ"


10 yıldır aynı yerde 2. el eşya alıp sattığını dile getiren esnaf Soner Fazlı, “Piyasalar şu anda çok kötü. İşler durdu. Okullar ertelendiği için öğrenciler de gelmiyor. İşlerimiz eskisi gibi değil. Bunun üstüne virüs de çıkınca hepten bitik hale geldik. Normalde bu zamanlar bizim en çok iş yaptığımız zamanlardı. Hiçbir 2. elci iş yapamıyor. Sadece esnaflarla oturup, çay içiyoruz. En çok üniversite öğrencilerine iş yapıyorduk, okullar açılınca inşallah işler de açılır. 2. el piyasası sıfır eşyanın 5’te 1 fiyatına. Bir koltuk takımını 500-600 liraya alabilirsiniz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Koronavirüs2.el2.eleşya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.