banner388

Korkunç kaza! Sürücünün üstü alev aldı

Ordu'da meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsünün üstü alev aldı. Olayda sürücü ağır yaralandı.

Korkunç kaza! Sürücünün üstü alev aldı

Ordu'da meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsünün üstü alev aldı. Olayda sürücü ağır yaralandı.

21 Şubat 2019 Perşembe 21:07
Korkunç kaza! Sürücünün üstü alev aldı

Ordu'nun Altınordu ilçesinde motosiklet bariyerlere çarptı. Kazada motosiklet sürücüsünün kıyafetleri yanarken, sürücü ağır yaralandı.

Ordu'nun Altınordu ilçesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana gelen kazayla ilgili edinilen bilgilere göre Giresun'dan Samsun'a gitmekte olan A.B. hakimiyetindeki 34 BU 6481 plakalı motosiklet Civil Köprüsü üzerinde bariyerlere çarptı. Kazada sürücü motosikletle birlikte yola savruldu. Yanan motosikletteki alevler A.B.'nin üzerine de sıçradı. Kazayı gören vatandaşlar sürücünün tutuşan kıyafetlerini kısa sürede söndürmeyi başarırken, bu anlar çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kameraları ile kaydedildi, motosiklet de olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. 

Ağır yaralanan motosiklet sürücüsü, 112 Acil Servis ekiplerince Ordu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sürücünün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, kazayla alakalı tahkikat sürüyor. 

Son Güncelleme: 21.02.2019 21:09
Anahtar Kelimeler:
KazaSamsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mete Karayel 2019-02-21 22:52:39

motosiklet sürmek külliyen tehlike

Avatar
Can 2019-02-22 16:07:57

Motosiklet tehlikeli değil mete Senin gibi düşünürler için tehlikeli trafikteki bunca görmez olduğu sürece tehlike bizim trafiğimizin geneli motosikletler için tehlike gönül veren için tehlikeler bişi ifade etmez yazıyorum ama anlayana