banner388

Korkunç kaza! 2ölü 1 yaralı 

Ordu'da meydana gelen korkunç kazada önce yayaya çarpan otomobil ardından ters şeride geçirerek başka bir otomobile çarptı. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, yaralanan 1 kişi Samsun'da tedavi altına alındı.

Korkunç kaza! 2ölü 1 yaralı 

Ordu'da meydana gelen korkunç kazada önce yayaya çarpan otomobil ardından ters şeride geçirerek başka bir otomobile çarptı. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, yaralanan 1 kişi Samsun'da tedavi altına alındı.

23 Temmuz 2019 Salı 09:56
Korkunç kaza! 2ölü 1 yaralı 

Ordu'nun Ünye ilçesinde trafik kazası meydana geldi. Korkunç kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı.

Fevziçakmak Mahallesi Kırkevler mevkisinde 22.15 sularında meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre Fatsa’dan Ünye istikametine gelmekte olan A.K. idaresindeki 52 EY 579 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Züleyha Akçay, A.U. ve bir çocuğa çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı yönden gelen E.D. yönetimindeki 52 KF 001 plakalı otomobile çarparak durabildi. Kazada Z.A. ve A.U. olay yerinde hayatını kaybetti. 

AİLE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Kaza sonrası ölen kişilerin yakınları sinir krizi geçirdi. Kazada ölen A.U.'nun eşi K.U. olay yerine gelerek eşinin cansız bedeni karşısında sinir krizi geçirdi. Acılı eş çocuklarına ise kazayı telefonla haber verdi. 

ZOR SAKİNLEŞTİLER

Kaza haberini alır almaz olay yerine elen ölenlerin yakınlarını çevredekiler zor sakinleştirdi. Polislerinde sinirlenen yakınlarının oluşturduğu arbedeye müdahale ettiği kazada ölen A.U.'nun ise yazları Ünye'de kaldığı öğrenildi. 

Kaza sonrası Ünye Cumhuriyet Savcısı’nın olay yerine incelemesinin ardından ölenler Ünye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.Kazada yaralanan E.U. ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Ünye Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan müdahalenin ardından ise Samsun'a sevk edildi. Önce yayalara, ardından başka bir otomobile çarparak duran otomobilin sürücüsü olay yerinden kaçarken, ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri ve jandarma kuvvetleri kaçan sürücüyü arama çalışması yürüttü. Yapılan aramalar sonunda kaçan sürücü A.K. yakalanarak emniyet müdürlüğüne getirildi. 

Kaza sonrası Ünye Devlet Sahil yolu bir saat süreli olarak trafiğe kapatılırken, trafik akışı şehir içinden başka yoldan verildi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.