banner388
banner390
banner410
banner408

Köprü açılışı yılbaşına kadar yapılacak

Samsun'un Bafra ilçesinde yapılan 2'inci köprünün yılbaşına kadar açılması hedefleniyor.

banner269

Köprü açılışı yılbaşına kadar yapılacak

Samsun'un Bafra ilçesinde yapılan 2'inci köprünün yılbaşına kadar açılması hedefleniyor.

06 Aralık 2017 Çarşamba 15:19
Köprü açılışı yılbaşına kadar yapılacak

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra ilçesinde yapılan yatırımları yerinde inceledi. 2'inci köprünün yüklenici firma yetkilileri köprünün yılbaşına kadar hizmete gireceğini Başkan Yılmaz'a aktardı. 

MESAFELER KISALDI

Fener - Koşu Köprüsü hakkında açıklama yapan Başkan Yılmaz, "Türbe - Kalaycılı Köprümüzün ardından Bafra'mıza kazandırdığımız ikinci köprü olan Fener- Koşu Köprüsü de tamamlanmak üzere. Köprü inşaatını yapan müteahhidimizden sözü aldık. 31 Aralık akşamına kadar köprü bitirilip kullanıma açılacak. Fener ve Koşu mahalleleri çevresindeki binlerce çiftçimizin asırlık sorunları bu köprüyle bitmiş olacak. İlk köprü vatandaşlarımızı rahatlatmıştı. Ama bu köprüyle mesafeler daha da kısaldı. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun" dedi.

BERDUŞLARIN MEKANI TEMİZLENİYOR

Sedde Projesi hakkında açıklamada bulunan Başkan Yılmaz, "Sedde Projesi kapsamında Gelin Köprüsü adıyla tarihe geçen Çetinkaya Köprüsü’nün denize doğru akan iki yakasında yapılacak peyzaj ve düzenleme çalışmaları tamamlanarak Samsun halkının hizmetine sunulacak. Bu çalışmamız tamamlandığında özellikle Bafra halkının büyük bir beğenisini kazanacağını düşünüyorum. Eskiden berduşların mekanı olarak bilinen buraları temizliyor, düzenliyor ve sosyal bir alan haline getiriyoruz. Sedde Projesi sadece peyzaj ve çevre düzenlemesinden ibaret değil. Proje kapsamında bisiklet ve koşu yolları, kanal, amfi tiyatro gibi tamamen vatandaşlarımızın kullanabileceği sosyal donatılarda yer alacak. İnanıyorum ki bu proje ilçe ekonomisine ve turizmine de büyük katkılar sağlayacaktır. İnşallah önümüzdeki yılın sonlarına doğru Sedde Projesi’ni bitireceğiz" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.