banner388
banner390
banner410
banner408

Köpeğe cinsel istismara para cezası verildi

Köpeğe cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen bir kişiye bin 638 TL para cezası verildi.

banner269

Köpeğe cinsel istismara para cezası verildi

Köpeğe cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen bir kişiye bin 638 TL para cezası verildi.

27 Aralık 2017 Çarşamba 10:35
Köpeğe cinsel istismara para cezası verildi

Samsun haber - Orman ve Su İşleri 11. Bölge Müdürü Mehmet Sıddık Kılınçer, 2017 yılında verilen cezalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Orman ve Su İşleri 11. Bölge Müdürü Mehmet Sıddık Kılınçer, Çorum'da köpeğe cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen bir kişi bin 638 TL para cezası verildiğini açıkladı.

CİNSEL İSTİSMARA PARA CEZASI

11. Bölge Müdürlüğü'nün Amasya, Çorum, Ordu, Samsun ve Tokat illerini kapsadığını ifade eden Kılınçer, "Bölge Müdürlüğümüzce yapılan denetimlerde 2017 yılında 23 kişiye, 1 petshop ve bir belediyeye idari para cezası uygulanmıştır. Söz konusu belediyeye hayvanların bakımlarını ihmalden bin 92 TL idari para cezası uygulanmıştır. 1 adet petshopa da yine hayvanların bakımlarını ihmalden 546 TL idari para cezası uygulanmıştır. 13 kişiye tehlike arz eden hayvanları üretmek, sahiplendirilmesini, ülkemize girişini, satışını ve reklamını yapmak, takas etmek, sergilemek ve hediye etmekten 82 bin 635 TL, 1 kişiye hayvana cinsel istismardan bulunmak, işkence yapmak ve kötü davranmaktan bin 638 TL ve 9 kişiye ise hayvanlara kasıtlı olarak kötü davranmaktan 19 bin 35 TL olmak üzere toplam 104 bin 946 TL idari para cezası uygulanmıştır" dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.