banner388

Komutan askerlere yemek dağıttı 

Samsun 19 Mayıs İlçe Jandarma Komutanlığı personeli birlikte iftar yemeği yedi. 

Komutan askerlere yemek dağıttı 

Samsun 19 Mayıs İlçe Jandarma Komutanlığı personeli birlikte iftar yemeği yedi. 

30 Mayıs 2019 Perşembe 21:13
Komutan askerlere yemek dağıttı 

Ramazan ayında aynı sofrayı paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Serkan Kalınbacak, yemek kazanının başına geçerek personeline kendi elleriyle yemek dağıttı. İlçe Jandarma Komutanlığı bahçesinde düzenlenen iftara katılan 19 Mayıs Ziraat Odası Başkanı Bayram Konuş, "Manevi duyguların yükseldiği, birlik ve beraberliğin pekiştiği, yardımlaşma duygularının arttığı Ramazan ayında askerler ile aynı sofrayı paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Bundan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi. 

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun19 Mayıs
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gerçekler 2019-05-31 09:22:00

Köylülere dağıtılan destek parasından faydalanmak için ziraat odasına ücret ödemeden müracaat edemiyorsun.Bir evrak imzalatmak için yüksek oranda ücret alıyorlar Köylüye hiç bir faydası olmayan ziraat odalarının kapanması gerekir diye düşünüyorum

Avatar
Samsun 55 2019-05-31 19:55:48

Jandarma artik asker degil ic islerine yani suleyman soylu ya baglandi bunu bilelim artik