banner388

Kömür ve buğday hırsızlarına tutuklama

Samsun'da buğday ve kömür çaldıkları iddia edilen 2 kişi tutuklandı.

Kömür ve buğday hırsızlarına tutuklama

Samsun'da buğday ve kömür çaldıkları iddia edilen 2 kişi tutuklandı.

29 Ocak 2020 Çarşamba 18:10
Kömür ve buğday hırsızlarına tutuklama

Samsun'da limandan çıkan kamyonların içinden buğday ve kömür çaldıkları iddialarıyla 2 kişi tutuklandı.
Olay, Samsun'un Tekkeköy ilçesinin Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Öğrenilen bilgiye göre, C.İ ve H.İ limana gidip oradan çıkan kamyonların üzerine çıkıp kömür ve buğday çaldıkları iddiasıyla polis tarafından gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen C.İ ve H.İ çıktıkları mahkemede tutuklanarak, Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.


 

Anahtar Kelimeler:
SamsunGözaltıSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
OKUYUCU 2020-01-30 09:05:10

o kömür ve buğdayların yerine komple kamyon ile beraber çalıp gitseydiniz serbest kalırdınız küçük hırsızlığın bu adalette suçu var büyük hırsızlığı affediyorlar onu görüyorum ona şahit oluyorum ver mehteri....

Avatar
vatandaş 2020-01-30 10:13:36

Bu durumlara göz yumup bunları hapis yerine sokağa salanlara musallat etsin Rabbim onları. Malları gidince salmazlar bir daha dışarı :)