banner388

Kolay cazibe merkezi olacak

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Kolay cazibe merkezi olacak” dedi.

Kolay cazibe merkezi olacak

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Kolay cazibe merkezi olacak” dedi.

11 Ekim 2017 Çarşamba 11:48
Kolay cazibe merkezi olacak

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra’nın Kolay mahallesi’nde gelen heyeti ağırladı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Heyet sözcüsü İdris Anarat’ın talepleri üzerine ilgili birim amirlerini arayarak talimat verdi.

SORUNLARIN BÜYÜK KISMINI ÇÖZDÜK

Ziyarette önemli açıklamalarda bulunan Başkan Yılmaz, “Samsun’umuzun nadide yerlerinden Kolay mahallesinin güzelliğini her zaman konuşmuşumdur. Ancak 3 buçuk yıldır ilimiz genelindeki altyapı sorunlarına çözüm arayışında olduğumuz ve Kolay’da herhangi bir altyapı sorunu olmadığı için bu tür çalışmalara başlayamadık. Şimdi Samsun’umuzdaki sorunların büyük kısmını çözdük. Samsun’umuzun her ilçesinde, her mahallesinde yüzlerce güzellik var. Sırada bu güzellikleri ön plana çıkararak özellikle kültürel turizme destek vermeyi hedefliyoruz. İdris beyin taleplerinin yerine getirilmesi için arkadaşlarımız çalışacak. Gerekli incelemeleri yapacak. İlk etapta mahallemizde temizlik ve peyzaj çalışmalarını tamamlayacağız. Daha sonra Neyzen Tevfik Kültür Evi ve Müzesi, eski belediye binasının restorasyon işleri, huzur evi yapımı gibi taleplerinizi değerlendirerek sonuca ulaştırmaya çalışacağız. Kolay’ın tanıtılması, buraya ziyaretçi çekilmesi için sizlere de büyük görev düşüyor. Sizler Kolay’ı her platformda tanıtır ve buraya turist çekmeyi başarırsanız yaptığımız işlerin doğru olduğunu kabul eder ve mutlu oluruz” dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ramazan 2017-10-11 16:28:21

başkan amerikan telefonu kullanıyorsun sıkıntı olmasın aga