banner388

Köktaş: "Milletimiz bize güvenmeye devam etsin"

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "Milletimiz bu zamana kadar bize güvendi ve bundan sonra da bize güvenmeye devam etsin" dedi.

Köktaş: "Milletimiz bize güvenmeye devam etsin"

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "Milletimiz bu zamana kadar bize güvendi ve bundan sonra da bize güvenmeye devam etsin" dedi.

14 Haziran 2018 Perşembe 19:34
Köktaş: "Milletimiz bize güvenmeye devam etsin"

Samsun haber - Samsun'un Canik ilçesinde bulunan Devgross Toptan Markette Canik Belediye Başkanı Osman Genç ile birlikte satıcıları gezip bayramlarını kutlayan AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, Samsunhaber.com mikrofonuna önemli açıklamalarda bulundu.

"Çok güzel tepkiler alıyorum"

Secim çalışmaları sürecinde sahada yaşadığı ilginç bir anısından bahseden Köktaş, "Seçim çalışmalarımız Durmak yok yola devam şeklinde devam ediyor ve 25 Haziran akşamına kadar da devam edecek. Esnafı gezerken ilginç olaylarla karşılaşıyoruz. Sahada bazen milletvekili olduğumu söylemiyorum ve vatandaşa kime oy vereceksiniz dediğimiz zaman AK Partiye oy vereceklerini söylüyorlar. Kendimi tanıtmadan vatandaşlardan oy istediğim zaman AK Partiye oy vereceklerini söylüyorlar ve daha sonra kendimi tanıttığım zaman ise çok güzel tepkiler alıyorum. Samsun beklentinin ve bugüne kadar verdiği desteğin üzerinde bir verdi. Samsun'un Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'a destek vereceğine inanıyoruz" şeklinde konuştu.

"Yaptıklarımızı milletimizle yaptık"

Kararsız olan seçmenler hakkında konuşan Köktaş,"Bugüne kadar AK Parti başarısını milletle omuz omuza paylaştı. Hükümetimizde illaki eksiklikler vardır. Bu eksiklikleri de değerlendirip düzeltmek gerekiyor. Bu zamana kadar yaptıklarımızı milletimizle yaptık, bundan sonra yapacaklarımızı da milletimizle birlikte yapacağız. Milletimiz bu zamana kadar bize güvendi ve bundan sonra da bize güvenmeye devam etsin. Halkımızı mahçup etmeyeceğiz. Cenabı Allah herkesin tutmuş olduğu orucu kabul etsin. Ramazan ayının Samsunlu hemşerilerimize olduğu gibi tüm islam alemine hayırlı olmasını diliyorum" dedi

"İnşallah 24 Haziran'da 2.bayramımız olur" 

Tüm islam aleminin bayramını kutlayan Başkan Genç, "Allah nice bayramları hepimize yaşatsın. Bayramda yolda olan vatandaşlarımız trafik kurallarına uymalılar. Şehitlerimize cenabı haktan rahmet ve tekrar yakınlarına sabir diliyorum. Tüm islam aleminin ramazan bayramını kutluyorum. İnşallah 24 Haziran'da 2.bayramımız olur" diye ifade etti.

Haber: Müberra TAŞÇI 
Kameraman: Oğuzhan YÜKSEL

Son Güncelleme: 14.06.2018 19:44
Anahtar Kelimeler:
SamsunAk PartiFuat Köktaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan 2018-06-14 20:18:22

Sana asla güvenmiyoruz...

Avatar
samsun 2018-06-14 23:51:30

Millet Ak partiye güvendi, sana güvenen yok. Kişilere takılıp partiye oy verilmeseydi başta Fuat Köktaş yüzünden ak partiye oy vermezdim.

Avatar
sasa 2018-06-15 10:30:26

he he oldu

Avatar
Cemalettin Özcan 2018-06-15 13:20:12

16 Yıl Güvendik te ne oldu?Madem çok iyidiniz 317 Çoğunlukta kiVekil sayımız ile erken seçime gittiniz?
Bedenini siz soyleyemessiniz biz söyleyelim;Ekonomi Dibe vurdu Ülke Uçuruma gidiyor.
Tekrar neden size oy verelim.

Avatar
samsun 2018-06-15 22:56:17

samsun haber sana yazıklar olsun... korkudan yorumları bile yayımlamıyorsun.

Avatar
hakan 2018-06-16 08:17:28

ben size güvenmiyorum vekilim koca vekilsiniz bi üniv.sekreterinden randevu alamadınız yardımcı olacagınıza söz vermiştiniz