banner388

Köktaş, Çarşamba 6. Olağan İlçe Kongresi'nde

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Çarşamba 6. Olağan İlçe Kongresi'ne katılarak önemli açıklamalarda bulundu.

Köktaş, Çarşamba 6. Olağan İlçe Kongresi'nde

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Çarşamba 6. Olağan İlçe Kongresi'ne katılarak önemli açıklamalarda bulundu.

16 Eylül 2017 Cumartesi 15:46
Köktaş, Çarşamba 6. Olağan İlçe Kongresi'nde

Samsun haber - AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti Çarşamba 6. Olağan İlçe Kongresi'nde konuştu.


AK Parti Çarşamba 6. Olağan İlçe Kongrede bir konuşma yapan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "İlçe kongremizin, teşkilatımız, partimiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bizim kongrelerimiz sadece AK Parti'yi, AK Partililileri ilgilendiren kongreler değildir. Bizim bayram havasında, coşkuyla gerçekleştirdiğimiz kongrelerimiz 80 milyon insanımızın yanında, dünya da bulunan tüm mazlumları, islam alemini ilgilendiren kongrelerdir. Kongrelerimiz eksikliklerimizin giderildiği, tazelendiğimiz, yenilendiğimiz, bir ve beraber olduğumuz olağan günlerimizden bir tanesidir. Bütün dünya artık Türkiyeyi gözetliyor. Bütün dünya gözünü Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a dikmiş, neden? Eskiden hastalanmış Türkiye'nin kafasına vurup, elinden istediklerini alıyorlardı. Nasıl bunu yapıyorlardı ? "Hadi git denildiğinde şapkasını alıp, giden" yöneticiler vardı. Gazete manşetleri ile, bakanların, hükümetlerin değiştiği dönemler vardı. Onun için Türkiye'ye istediğini yaptıran dış güçler vardı. Hatırlayın 16 Nisan da Anayasa Değişikliği referandumu var, Hollanda ayağa kalkıyor, Fransa seçim yapacak, Türkiye'yi orada seçim malzemesi yapıyor. Almanya'ya bakıyoruz siyasetçileri sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı dillerinden düşürmüyor" dedi.


"DIŞ GÜÇLERİN DERDİ BAŞKA"

Dış güçlerin Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldığına dikkat çeken Köktaş, "O eski hasta adam Türkiye'yi tekrar yaratabilmek için kafasına vurularak, elinden herşeyi alınan Türkiye'nin tekrar geri getirebilmek için, bir engel var.  O engelli ortadan kaldırmamız gerekir diye düşüyorlar akıllarınca. O engel kim? O engel Recep Tayyip Erdoğan'dır. Eğer Recep Tayyip Erdoğan'ı itibarsızlaştırır, iktidardan uzaklaştırırsak, Türkiye'yi eksi haline getirmemiz çok kolay olur diye düşünüyorlar. O zaman biz ne yapmamız gerekiyor. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talitmaları doğrultusunda yolumuza devam etmek zorundayız. Gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Biz, bir olduğumuz, iri olduğumuz, diri olduğumuz, beraber olduğumuz takdirde Allah'ın izniyle hiç bir güç bizi yıkamaz. Bu duygu ve düşüncelerle kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, ilçe başkanlığına seçilen kardeşimize ve yeni yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatanperver 2017-09-16 21:08:51

Konuşmalar çok güzel ama gelir dağılımının eşit olduğu bir Türkiye, adalet mülkün temelidir yazısı mahkeme salonlarında asılı kalmaması gerekir