banner388

Koca Vahşeti! Kulaklarını Kesti

Afganistan'da bir kişi ellerini bağladığı eşinin kulaklarını kesti.

Koca Vahşeti! Kulaklarını Kesti

Afganistan'da bir kişi ellerini bağladığı eşinin kulaklarını kesti.

01 Şubat 2017 Çarşamba 20:35
Koca Vahşeti! Kulaklarını Kesti

Afganistan’ın Belh kentinde meydana gelen dehşet verici olayda Zarina adlı bir kadın eşinin saldırısına uğradı.

Eşinin uykudan uyandıktan sonra birden bire kendisine saldırdığını ifade eden 23 yaşındaki talihsiz kadın, eşinin kendisini bağlayarak kulaklarını kestiğini belirtti. 

Olay sonrası konuşan Zarina: “Ben hiçbir günah işlemedim ve kocamın bana bunu neden yaptığını bilmiyorum” dedi. 13 yaşında evlendiğini ve kocasıyla ilişkisinin iyi olmadığı söyleyen Zarina, artık evli kalmak istemediğini belirtti. Kocasının çok şüpheci olduğunu ifade eden Zarina “Ailemi ziyarete gittiğimde beni erkeklerle konuşmakla suçluyordu” dedi. Zarina kocasının bulunup tutuklanmasını istedi.

Saldırıdan sonra kadının, kaçan kocasının polis tarafından arandığı bildirdi.

Geçtiğimiz yıl da ülkenin kuzeybatısında bulunan Ghormach bölgesinde Reza Gül isimli bir kadının burnu ise eşi tarafından kesilmişti. 

Anahtar Kelimeler:
Kulak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.