banner388
banner390
banner410
banner408

KOBİ'lere güzel haber

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) hayata geçirdiği proje kapsamında isteyen üyelere azami 75 bin TL düşük faizli kredi verilecek.

banner269

KOBİ'lere güzel haber

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) hayata geçirdiği proje kapsamında isteyen üyelere azami 75 bin TL düşük faizli kredi verilecek.

25 Eylül 2018 Salı 16:49
KOBİ'lere güzel haber

Samsun Haber-Samsun TSO önderliğinde oda ve borsaların destekleri ile oluşturulan "Birlikte Kazanacağız: KOBİ Destek Kredisi” projesi kapsamında isteyen üyelere azami 75 bin TL düşük faizli kredi verilecek. 

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Nefes Kredisi'nin devamı niteliğinde oluşturulan "Birlikte Kazanacağız: KOBİ Destek Kredisi” projesinin başvurularının başladığını açıkladı. Yapılan anlaşma ile KOBİ'lere finansal destek sağlanacağını dile getiren Murzioğlu, "Öncelikle bu proje reel sektör ile finans sektörünün güç birliği yaptığı önemli bir projedir. Ekonominin bel kemiği olan KOBİ’lere destek olacak bu kredi kampanyası piyasaları da hareketlendirecektir" diye konuştu.

KOBİ'LERLE BİRLİKTE TÜRKİYE KAZANACAK

Murzioğlu konuya ilişkin açıklamasında, "Bu belgeyle ilgili odamız tarafından anlaşmalı bankalardan, Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, İş Bankası, Yapı Kredi Bankası, Garanti Bankası, Vakıf Katılım, Ziraat Katılım’dan birisine müracaat edecek olan şirketin başvurusu banka tarafından değerlendirilecek ve olumlu sonuçlanması halinde 6 ay ana para ödemesiz aylık 1.85 (yıllık 22.2) faiz oranı ile 12 ay eşit taksitli geri ödemeli toplam 18 ay vadeli krediden yararlanabilecek. Üyelerimizin başvuruları banka tarafından onaylanması halinde azami 75 bin TL kredi alabilecek. Protokol gereği, kredi değerlendirme sürecinde odamızın kredi onayına ilişkin herhangi bir etkisi ve referans olma durumu olmayacaktır. Kredinin yüzde 85’i Hazine destekli KGF kefaleti kapsamında olacak. Yani KOBİ’lerimizin çok ciddi bir teminat sıkıntısı olmayacak. Eminim bu kredinin olumlu sonuçlarını en kısa zamanda alacağız. Bu projeyle KOBİ’miz kazanacak, Türkiye kazanacak" şeklinde konuştu.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatanperver 2018-09-26 13:07:38

Bıraksınlar bu işleri küçük esnafın durumu içler acısı teminat istiyorlar yada memur kefil