banner388
banner390
banner410
banner408

Kırcalı: Sanayi sorunu giderilecek

Samsun Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Eyüp Aydın ve yönetim kurulu üyeleri ile toplantıya katılan AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, “Ortada bir sorun var ve çözümü kolaylaştıran iyi niyetli bir oluşum var. O zaman bu sorun çözülür” ifadelerini kullandı.

banner269

Kırcalı: Sanayi sorunu giderilecek

Samsun Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Eyüp Aydın ve yönetim kurulu üyeleri ile toplantıya katılan AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, “Ortada bir sorun var ve çözümü kolaylaştıran iyi niyetli bir oluşum var. O zaman bu sorun çözülür” ifadelerini kullandı.

28 Eylül 2018 Cuma 21:17
Kırcalı: Sanayi sorunu giderilecek

Samsun Haber-AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ve AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Hakan Ay, Samsun Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Eyüp Aydın ve yönetim kuru üyeleri toplantı yaparak Gülsan Sanayi Sitesi konusu masaya yatırıldı. Toplantıda konuşan Kırcalı, ““ Sanayi esnafı olarak güzel bir oluşumun içindesiniz. Bu birlikteliği takdir ediyorum.  Biz da siyaset olarak bu güzel girişime asla kayıtsız kalamayız. Şu gerçeği hepimiz kabul etmeliyiz bu sanayi burada uzun solukla kalamaz. Esnafa da çık demek olmaz çünkü çıkacakları yeri yapmak lazım. Esnafında kooperatifine sahip çıkıp kayıt olması lazım ki bizim elimiz güçlensin. Bu sorunu bir şekilde çözeceğiz. Buraya yıllarını vermiş insanları da mağdur etmeyeceğiz. Sizleri kutluyorum taşın altına elinizi sokmuşsunuz. Biz de sizlere destek vereceğiz ve bunu çözeceğiz. Samsun’umuza yakışır güzel bir sanayi sitesi için mücadele edeceğiz ve sonuçta kazanan esnafımız olacaktır” sözcüklerini kullandı.

Samsun Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Eyüp Aydın, yaptıkları projelerin  bulunduğu dosyayı Kırcalı’ya sundu. Başka Aydın, “Biz Gülsan Sanayi Sitesi esnafı olarak bu sanayinin er ya da geç taşınacağı gerçeğini biliyoruz ve kabul ediyoruz. Ancak sanayide bulunan ve işyeri olan esnafımız da mağdur olmamalı. Bizler içinde cami, AVM, sosyal donatı alanlarının olduğu modern bir sanayi sitesi için yola çıktık. Bunun için çalışmalarımızı yaptık kooperatifimizi kurduk. Esnaf kendi kooperatifine sahip çıkmalı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zihni Şahin ve siyasilerimiz de destek oluyor. Hep birlikte omuz omuza vererek bu işi çözeceğiz. Çünkü ortaya konmuş bir iyi niyet projesi var. Biz elimizi taşın altına soktuk kimseden hibe istemiyoruz istediğimiz tek şey destek” diye konuştu.

GÜLSAN SANAYİ SİTESİ BU ŞEHİRN ÖNÜNDE ENGEL OLMAMALI

Ardından açıklamalarda bulunan AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Hakan Ay, “Ortada iyi niyetli bir oluşum var. Bizler de sonuna kadar bunu desteklememiz lazım. Bu oluşum başarısız olursa bu sorunu çözmek uzun zamanlara yayılır. Onun için bu kooperatif etrafında iyi niyetli herkesi buluşturmak lazım. Bu şehrin sorunlarını halının altına süpüremeyiz bu sanayi de bir sorun ve bu sorunu öyle ya da böyle çözeceğiz” diye belirtti.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İYİ 2018-09-29 08:53:34

İŞTE SANAYİ SORUNUNU DÜŞÜNECEK TEK MİLLETVEKİLİ ORHAN BEY SİZDE HOŞGELDİNİZ AMAN PROJEDEN ANLIYORMU ACABA NEYE BAKAYIR ODA BİLMİYOR YA Bİ GİDİN SALIN ŞU MİLLETİ

Avatar
VATANDAŞ 2018-09-29 11:22:36

kooperatif ok zor bir süreç. bu zaman kadar kooperatifle yola çıkan kirazlık sanayisindeki gurbetciler çarşamba sanayi kurulurken dükkan sahipleri.en güncel çorum yeni sanayi bunlar kooperatifle yola çıktı.iyidüşünelim

Avatar
Hasan 2018-09-29 11:05:32

Gulsandaki işyerlerine kaç lira değer biçeminizde mağdur etmeyeceğiz edebiyatı yapıyorsunuz. Bırakında yerlerimizi biz değerlendirelim verin imarı biz yapilandiralim bizi mağdur ediyorsunuz