banner388

Kirazlık'taki trafik çilesi bitiyor

Samsun-Çarşamba Devlet Yolu çalışmalarında sona gelinirken, Karayolları 7. Bölge Müdürü Kenan Keskin çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kirazlık'taki trafik çilesi bitiyor

Samsun-Çarşamba Devlet Yolu çalışmalarında sona gelinirken, Karayolları 7. Bölge Müdürü Kenan Keskin çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

12 Ocak 2018 Cuma 14:54
Kirazlık'taki trafik çilesi bitiyor

Samsun Haber - Karayolları 7. Bölge Müdürü Kenan Keskin, Samsun-Çarşamba Devlet Yolu çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Keskin, Kirazlık Deresi anayol köprülerinde yapım çalışmalarının en geç 20 Ocak 2018 tarihine kadar tamamlanıp trafiğe açılacağını belirtti.


Kenan Keskin, Samsun-Çarşamba Devlet Yolundaki; Petrol Ofisi, Örnek Sanayi, Kirazlık Köprüsü, Tekkeköy Kavşak Köprüleri ve bağlantı yolları yapım işi hakkında İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. 


"EN GEÇ HAZİRAN'DA TAMAMLANACAK"

Keskin, çalışmalarda sona gelindiğini belirterek, "İş kapsamında; Petrol Ofisi Farklı Seviyeli Kavşak Köprüsü, Örnek Sanayi Farklı Seviyeli Kavşak Köprüsü, Kirazlık Köprüsü, Tekkeköy Farklı Seviyeli Kavşak Köprüsü, Azot Deresi Köprüsü, Selyeri Farklı Seviyeli Kavşak Köprüsü ve Selyeri Deresi Köprüsü olmak üzere 5 adet çift, 6 adet tek köprü yer almaktadır. Petrol Ofisi, Örnek Sanayi, Tekkeköy Farklı Seviyeli Kavşak Köprüleri ile Kirazlık Toplayıcı Yol Köprüleri ve Azot Deresi köprüleri 2017 Temmuz ayında tamamlanarak trafiğe açılmıştır. Olimpiyat Oyunlarının tamamlanmasına müteakip Petrol Ofisi-Organize Sanayi Farklı Seviyeli Kavşak Köprüleri arası dağ bandı toplayıcı yol çalışmaları da tamamlanıp, trafiğe açılmıştır. Kirazlık deresi anayol köprülerinde yapım çalışmaları devam etmekte olup, çalışmaların tamamlanıp en geç bu ayın 20'sinde trafiğe açılmasını planlıyoruz. Bir hafta içerisinde burayı bitirip trafiğe açmayı düşünüyoruz. Ayrıca, Selyeri dere köprüleri ve bağlantı yollarında çalışmalar devam etmektedir. Buranın da Mayıs-Haziran ayı gibi açmayı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 13.01.2018 12:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
necmiye 2018-01-12 15:18:26

güzel düşünüyorsunuz da, il merkezi dışından geçecek çevre yollarını ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz?

Misafir Avatar
orhan 2018-01-13 00:43:47 @necmiye

başkanlıkdan sonra inşAllah yeni yollar gelcek..

Beğenmedim! (2)
Avatar
Emin karaguzel 2018-01-13 14:16:29

Tekkekoy gerisinden çevre yolu yapın Ankara yoluna, işin kolayı varken sırf birilerinin cebi dolsun diye

Avatar
Ayşe 2018-01-14 00:47:38

Şikayetçi olduğumuz şey o köprünün altında hala tamamlanmayan peyzaj çalışmaları karşıdan karşıya geçerken olimpiyatlara katılıyormuş gibi ordan oraya atlıyoruz çamurlara batıp çıkıyoruz en azından karşıya geçiş için bir yol yapılsın bıktık yani

Avatar
onur 2018-01-13 00:43:09

yolu yükselttinde ne oldu, alt kısmını ölü bölgeye çevirdin, araç parkı yaptın.
yapman gereken çift katlı oto yol idi, neyse 2040 da yaparsın.. artıkın..
bak sana burada tiyoda verdim artık düşünmene gerek yoh..