banner388

Kılıçdaroğlu İlk Durak Olarak Neden Amasya’yı Seçti?

Referandum oylamasında ilk miting kararını CHP yönetimi Amasya olarak aldı ve ilk mitingini de burada yaptı

Kılıçdaroğlu İlk Durak Olarak Neden Amasya’yı Seçti?

Referandum oylamasında ilk miting kararını CHP yönetimi Amasya olarak aldı ve ilk mitingini de burada yaptı

16 Mart 2017 Perşembe 11:11
Kılıçdaroğlu İlk Durak Olarak Neden Amasya’yı Seçti?

Referandum oylamasında ilk miting kararını CHP yönetimi Amasya olarak aldı ve ilk mitingini de Milli Mücadelenin kenti olan Amasya’da gerçekleştirdi. O mitingde CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akçagöz’de yer aldı.

Amasya şehrinin tarihindeki öneme değindi

Miting hakkında bilgilendirmelerde bulunan CHP İl Başkanı Akçagöz, mitingin yüksek bir heyecan içerisinde geçtiğini belirtti. Amasya şehrinin tarihte ki önemine değinerek milli mücadele ruhunun sergilenmesinde önemli adımlardan biri olduğunu söyledi.

''Destansı hikayenin ilk sözü gibi''

Akçagöz, Amasya Genelgesinde yer almış maddelerden ‘’Milleti, yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır’’ ibaresine tarihte çakılı bir destansı bir hikayenin ilk sözü gibi yakıştırmasını yaparak mitingin Amasya’dan başlamasının önemini anlatarak,  Kılıçdaroğlu’nun ilk mitingine buradan başlamasının gerekçesini de söyledi

''Vatandaşın, sandıktan hayır çıkacağı noktasında hiç bir endişesi yok''

Amasya mitingine katılan bir çok insanı görmekten mutluluk duyduğunu dile getiren Tufan Akçagöz, herkesin miting alanında olmasını gurur verici bir tablo olarak nitelendirdi. Akçagöz, ‘’ . Bir kısım insanların, yağan yağmura rağmen, uzun süre ve ıslanmak pahasına açık alanda beklediğini gördüm. Halkın beklentisi yüksek. Moraller gayet iyi. Vatandaşın, sandıktan hayır çıkacağı noktasında hiç bir endişesi yok. Meydanda, her partiden insanı görmek mümkündü. Hiç şüphe yok ki, memlekette huzur beklentisi içinde olanların referandumda seçeneği 'hayır' olacaktır.

Ayrıca, CHP İl Başkanı Tufan Akçagöz, 21 Mart tarihinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Samsun’da olacağını açıkladı

Son Güncelleme: 17.03.2017 10:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.