banner388

Keskin, başarı için söz verdi

İYİ Parti İl Başkan Adayı Murat Keskin İlkadım ilçe yönetimi ve delegeleriyle biraraya geldi.

Keskin, başarı için söz verdi

İYİ Parti İl Başkan Adayı Murat Keskin İlkadım ilçe yönetimi ve delegeleriyle biraraya geldi.

26 Temmuz 2020 Pazar 22:02
Keskin, başarı için söz verdi

PARTİLİLERLE BÜYÜK BULUŞMA


9 Ağustos'ta yapılacak il başkanlığı seçimleri öncesi çalışmalarına aralıksız devam eden İYİ Parti Samsun İl Başkan Adayı Murat Keskin İlkadım İlçe yönetimi ve  delegelerle biraraya gelerek yeni dönemde yapmak istedikleri projeleri ve düşüncelerini partilileriyle paylaştı. Başkan Adayı Keskin 'Ben' değil, 'Biz' anlayışını  hakim kılacaklarını bunun içinde Samsun ve Türkiye için çok çalışacaklarını ifade etti.

İLKADIM HEP BİZİM KALACAK


Keskin yaptığı konuşmada; 'İYİ Parti İlkadım İlçe Yönetimimiz ve İl Delegelerimiz ile bir araya gelmenin muıtluluğunu yaşıyoruz. İlkadım Belediyesi'ne İYİ Partili  dava arkadaşlarımızın üstün gayretleriyle diktiğimiz İYİ Parti sancağını önümüzdeki yıllarda da orada dalgalandıracağımıza dair sözleştik. Daha İYİ bir İlkadım'ın  omuz omuza inşası için ve ilk adımını Samsun'dan atacağımız İYİ Partimizin iktidarı için şimdiden çalışmaya başladık.' dedi. 

ONUR VERİCİ BİR DURUM 


Kendilerini güzel bir şekilde ağarlayan İYİ Parti İlkadım İlçe Başkanı Burcu Işıtan Satar ve yönetimine teşekkür eden Keskin; 'Şu anda Samsun'da tek konuşulan parti bizim partimiz. Partimizden aday olan her arkadaşımız bizim için kıymetli olduğu kadar her biri gittikleri yerde partimizin bayrağını dalgalandırıyor. Bu onur verici bir durum. Seçimler gelir geçer aslolan memleket sevdamız ve Samsun duruşumuzdur. Biz olaya böyle bakıyoruz.' diye konuştu. 

BAŞARI İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ


Aday olmasının arkasında yatan gerçeğin Samsun sevgisi ve İktidara yürüyen İYİ Parti'nin başarısına katkıda bulunmak olduğunu söyleyen Keskin; 'Bizim partimizin hangi zorluklarla kurulduğunu, tozlu ve zorlu yollardan nasıl geçtiğini en iyi bilenlerdeniz. Cesur insanların biraraya gelerek el ele gönül gönüle verdiği bu zorlu yolculukta gücümüz nereye kadar yetiyorsa başarı için koşturacağımızdan kimsenin kuşkusun olmasın' diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yunus 2020-07-27 00:29:22

Allah'ın izni ile başaracağız