banner388

Kerimcan Durmaz'ı Samsun'da Dövmüşler

Kerimcan Durmaz'ın eski menajeri yaptığı açıklamada Kerimcan, bir arkadaşı ve asistanının Samsun'da o gece 10-15 kişi tarafından dövüldüğünü iddia etti.

Kerimcan Durmaz'ı Samsun'da Dövmüşler

Kerimcan Durmaz'ın eski menajeri yaptığı açıklamada Kerimcan, bir arkadaşı ve asistanının Samsun'da o gece 10-15 kişi tarafından dövüldüğünü iddia etti.

02 Aralık 2016 Cuma 12:18
Kerimcan Durmaz'ı Samsun'da Dövmüşler

Kerimcan Durmaz, çarşamba günü Samsun'daki Piazza AVM içerisinde bulunan Hayal Kahvesi adlı mekanda sahneye çıkmış ve mekanda olaylar çıkmıştı. Yaşanan olaylarla ilgili farklı farklı bir sürü açıklama yapıldı. Sosyal medyada çektiği videolarla üne kavuşan Kerimcan Durmaz, mekanda DJ olarak sahneye çıkmış, konser sonlarına doğru sebebi henüz bilinmeyen bir kavga çıkmış, idddialara göre kurusıkı silahla ateş açılmıştı. Yaşananlar sonrasında hemen şehri terk eden Kerimcan Durmaz, daha sonra olayla ilgili yaptığı açıklamalarda 'Benimle alakalı bir durum değil. Herhangi bir saldırı yok. Sadece panik oldu, koşarken ayağımı burktum. İnsanlar çok abartıyor. Mekanda çıkan bir olaydan dolayı menajerim beni dışarı çıkartıken ayağımı burktum. Sonra İstanbul'a geldim. Ben silah sesi duymadım, ama öğrendiğime göre silah ateş edilmiş ama mekanın içinde.' demişti.

Kerimcan Durmaz'ın yaşadığı bu olay sonrası psikolojik olarak büyük çöküntü yaşadığı, kendisini odasına kapattığı ve toparlanmak için 15 günlük Amerika tatiline çıkacağı iddia ediliyor. Kerimcan Durmaz'ın annesi oğlunun tedavi gördüğü hastaneye kızı ile birlikte gelerek şu açıklamada bulunmuştu:
"Kerimcan sağlık durumu çok iyi, sadece bugün müşade altında tutulacak. Dayak yediği doğru değil, yüzünde de hiçbir hasar yok."

Renkli Sayfalar'ın haberine göre ise, Kerimcan'ın eski menajeri konuyla ilgili şu açıklamalarda bulunmuş:

"AVM içerisinde bulunan bu mekanda havaya ateş edilmiş, mekana saldırmışlar. Orada 10-15 kişi Kerim'i bekleyip, onu, arkadaşını ve asistanını dövmüşler. Kerimcan yüzüne darbeler aldı, asistanının kolu kırık ve arkadaşı da darbe almış. Sonra da polisler alıp onları hastaneye götürmüşler" 

Kerimcan Durmaz'a yaşları 15-17 arasında değişen bir grup gencin saldırdığı ve bu saldırı sonrasında da Kerimcan Durmaz'ın burnunun kırıldığı, kaşının patladığı söyleniyor.

GÜLŞEN VE BERKAY KONSERLERİNİ İPTAL ETTİ
Kerimcan Durmaz'ın yaşadığı bu olay sonrasında Gülşen ve Berkay'ın tepki olarak Samsun konserlerini iptal ettiği söyleniyor. Hayko Cepkin'in konseri ise ileriki bir tarihe alındı.

 

Son Güncelleme: 03.12.2016 17:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tugba 2016-12-02 20:51:58

İnsanlara saygısı olmayanın kendınede olmaz samsun gelişti diyolar evet sehır bakımımdan dogru ama insan beynu olarak asla

Avatar
Samsunlu. 2016-12-03 06:08:11

Iyi yapmışlar .adam gibi adamlar gelsin.

Avatar
Tugba 2016-12-03 15:07:35

Dogru her pantolon giyen adam değil herkes önce iğneyi kendıne batırsın insanların tercıhleri adamlıklarıyla ölcülmüyor malesef.bunu ayırt edemeyenin Adamlıkla alakası yok cok haklısın

Avatar
Gökhan DURSUN 2016-12-03 22:01:46

Valla gençler bem SAMSUN / BAFRALIYIM suan Balikesirde universite okuyorum. Bizim oralarda kicini basini sahnede oynatan erkege az bile yapilmis. Ya adam gibi davran yada kicini basini gosterme sahnede.

Avatar
Cüneyt 2016-12-04 21:38:16

Tuğba saçma saçma konuşma bak işine iyi yapmışlar az bile neyse o o kadar 55 SAMSUN BURASI

Avatar
Cüneyt 2016-12-04 21:39:04

Tuğba saçma saçma konuşma bak işine iyi yapmışlar az bile neyse o o kadar 55 SAMSUN BURASI

Avatar
digitalll 2016-12-07 20:10:34

İyi başka birşey yapmamışlar

Avatar
Kenan 2016-12-09 21:16:19

Kendinizi kandırmayın. Samsun gizli fuhuş ve travesti pazarlıkları ile çalkalanıyor!Sanatçı yerine butür ahlaksızlık yapanlar cezalandırılmalı!Üreten insanlardan zarar gelmez!Bu hareket yakışık almamıştır..