banner388

Kerimcan Durmaz: 'Bir daha Samsun'a gitmem'

Dün akşam Samsun'a konser vermek için gelen Kerimcan Durmaz, yaşanan olaylarla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Şu anda psikolojikman Samsun’a bir daha gitmem" dedi.

Kerimcan Durmaz: 'Bir daha Samsun'a gitmem'

Dün akşam Samsun'a konser vermek için gelen Kerimcan Durmaz, yaşanan olaylarla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Şu anda psikolojikman Samsun’a bir daha gitmem" dedi.

01 Aralık 2016 Perşembe 11:57
Kerimcan Durmaz: 'Bir daha Samsun'a gitmem'

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, dün akşam Samsun’daki Piazza Alışveriş Merkezinin içinde bulunan Hayal Kahvesinde sahneye çıktı. Konserin sonlarına doğru mekanda olaylar çıktı ve Durmaz’ın silahlı saldırıya uğradığı iddiaları sosyal medyayı karıştırdı.  Yaşanan bu olaylar sonrasında bu sabah özel bir televizyon programına telefonla bağlanarak açıklama yapan Kerimcan Durmaz, “İnsanlar olayları çok abartarak yansıttı. Mekanda nedenini bilmediğim bir olay çıktı. Menajerim ve güvenlikler beni dışarı çıkarken bir anda kargaşa içerisinde kaldık.  Etrafımızda insanlar koşturuyordu, ben de kaçarken merdivenlerde ayağımı burktum, ayağım şişti. Hemen İstanbul’a dönüp, hastaneye geldim. Çıkan kargaşa esnasında ben silah sesi duymadım, fakat mekanın içerisinde kurusıkı bir silahla ateş edildiğini öğrendim. O mekanda yaklaşık 7-8 ay önce de çıkmıştım ve gayet eğlendiğim bir mekandı. Yaşanan bu olayı Samsun’daki tüm insanlara mal edemem, çünkü bunu orada bulunan birkaç tane insan yaptı. Şu anda psikolojikmen Samsun’a bir daha gitmem. Ben hiçbir anlamadım,beni alıp, götürdüler. Götürürken de o kargaşada koşarken merdivenlerde ayağımı burktum. Bunun haricinde bir şeyim yok. Paniğe kapıldım. Ayağımdaki burkulmadan dolayı bir süre ara verip dinleneceğim. Hayatımda ilk kez böyle bir durumla karşılaştım. Saçma bir olay oldu ve bir anda olunca etkilendim. İnsanları anlamıyorum ne batıyor, neyden rahatsız oluyorlar, bundan sonra gideceğim yerlerde daha tedbirli olacağım” diye konuştu.



Son Güncelleme: 02.12.2016 13:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
? 2016-12-01 14:49:27

Kerimcam hangi niteliği ile sahnede
İzleyiceler ne görmek icin orda
Dolar 3.45 benzin 5 tl 30luk koli yumurta 11 lira
Devammmmmm

Avatar
Sefa 2016-12-02 06:48:09

Allah razi olsun ates edene boyle ibneler hak ediyo kotu ornek oluyor cocuklara Allahu teala katinda gunah olmasa gider istanbulda kafasina sikarim ama devletim bu i**** insan yerine koyar ceza alirim s***** i*****

Avatar
Emre 2016-12-02 23:00:05

Adam olsun gelsin i*** travestinin genclere nasıl örnek ıldunu gördük erkeksin lan sen bide

Avatar
Kamil 2016-12-01 16:05:25

Samsunda gün geçmiyorki olay olmasın. Asayiş ,işsizlik,fuhuş ,uyuşturucunun zirve yaptığı bu şehirde neden tedbirler alınmıyor. Sonuç ortada ,vurma yıkma kırma..yazık oldu bu kozmopolit şehire !!

Avatar
Hüseyin 2016-12-03 08:52:23

Ne kadar yanlış yorumuz yaaa beğenmezsiniz dinlemezsiniz insanlara saldırmak niye Samsun gibi Kurtuluş savaşının başladığı Türkiye'nin en medeni bir kentine yakışmıyor. Bu saldırıyı yapanların Samsunlu olduğuna inanmıyorum kesin göç edenlerdendir.

Avatar
hasan usta 2016-12-04 17:15:48

Prim yaptın burada ya kasar sakin da adim atma ha samsunumuza nasıl bi şarkılar bu .vur bana.öyle bi vururlarki anlayamassin.

Avatar
Aybüke 2016-12-05 17:18:10

Sizin onelikle insana sayginiz yok . Ayrica o vur bana sarkisinida kerimcan yapmamistir bununla ilgili aciklamasida var insanlari karalayalimda nasil karalayalim diye bakiyorsunuz . Ne olursa olsun o bir insan. İnsana saygisi olmayan insan degildir zaten o kucuk beyinlerinizi lutfen bu tur seylere harcamayin !

Avatar
Serpil 2016-12-07 18:33:47

Ben samsunluyum ve terbiyesiz saygısız aptalları şiddetle kınıyorum 3 5 mahalle direk başında hayatını sürdüren boş gezenlerin boş kalmaları bunlar olduğu sürece bu şehir böyle malesef tabi elit insanlarımız muhtesem