banner388
banner390
banner410
banner408

Kerimcan Durmaz'a Saldıranlar Teslim Oldu

Samsun'da konser vermeye gelen, sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz’ın saldırıya uğraması olayıyla ilgili olarak 4 kişi polise gidip, teslim oldu. 

banner269

Kerimcan Durmaz'a Saldıranlar Teslim Oldu

Samsun'da konser vermeye gelen, sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz’ın saldırıya uğraması olayıyla ilgili olarak 4 kişi polise gidip, teslim oldu. 

02 Aralık 2016 Cuma 15:11
Kerimcan Durmaz'a Saldıranlar Teslim Oldu

Tüm Türkiye'de gündeme oturan saldırı ile ilgili olarak 4 genç, polise gidip teslim oldu. Arkadaşlarının alkışları ve dastekleri arasında gözaltına alınan gençler, "Teknoloji canavarlarına sesleniyoruz, devletin her şeyine hakim olabilirler ama Türk gençliğine hakim olamazlar. Tek gözlü canavarlar bilsin. Gençliğimizi i...yaptılar. Bunu herkes bilsin" diyerek polis aracına bindiler.

Samsun’un Canik ilçesindeki bulunan Piazza Alışveriş Merkezinin içindeki Hayal Kahvesi adlı mekan önceki gece sosyal medyada paylaştığı kısa videolar sayesinde fenomen haline gelen Kerimcan Durmaz'ı ağırladı. KOnserin sonlarına doğru meknada olay çıktı. DJ kabinine atılan şişe sonrasında sahneden kaçan Kerimcan Durmaz darp edilerek yaralanmıştı.

Bugün Kerimcan Durmaz'n darp edilmesi olayıyla ilgili olarak Güney A., Doğukan B., Uğur D. ve Kenan K. adlı gençler Irmak Polis Merkezine giderek, polise teslim oldular. Teslim olan 4 genç, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sağlık kontrolü için götürülürken, "Teknoloji canavarlarına sesleniyoruz, devletin her şeyine hakim olabilirler ama Türk gençliğine hakim olamazlar. Tek gözlü canavarlar bilsin. Gençliğimizi i...yaptılar. Bunu herkes bilsin" dediler.

Gözaltına alınan gençler, polis aracına bindirilirken arkadaşları ise onlara alkışlarla destek oldu. Adliyeye sevk edilen 4 şahıs hakkında adli kontrol şartıyla serbest bırakılmaları yönünde karar verildi.

 

Son Güncelleme: 05.12.2016 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.