banner388
banner390
banner410
banner408

Kendini polis olarak tanıtan dolandırıcı yakalandı

Samsun'da telefonla insanları arayıp kendini polis ve savcı olarak tanıtan dolandırıcı, yakalandı.

banner269

Kendini polis olarak tanıtan dolandırıcı yakalandı

Samsun'da telefonla insanları arayıp kendini polis ve savcı olarak tanıtan dolandırıcı, yakalandı.

12 Temmuz 2020 Pazar 14:48
Kendini polis olarak tanıtan dolandırıcı yakalandı

Samsun'da telefonla insanları arayıp kendini polis ve savcı olarak tanıtan, insanların para ve altınlarını elden teslim alarak dolandıran şahıs, polis tarafından yakalandı.
İlkadım ilçesinde meydana gelen olayda, kendilerini savcı ve polis olarak tanıtıp operasyon yapacaklarını söyleyerek kandırıp korkuttukları kişileri telefonla arayan şebeke üyelerinden Ahmet Ç. (26) Eskişehir'de bir kişiden 150 adet cumhuriyet altınını elden almak isterken dolandırıldığını anlayan şahıs altınları vermeyip polise şikayetçi oldu.

İNSANLARI DOLANDIRIP GÜRCÜ KADINA PARA ATTI

Eskişehir polisi, şüphelinin Şanlıurfa nüfusuna kayıtlı Ahmet Ç. olduğunu tespit etti. Aynı şekilde Amasya'nın Merzifon ilçesinde bir kişiden 40 bin lira değerinde altını elden teslim alan Ahmet Ç., altınları Samsun'a bozdurmaya geldi. Samsun'da bozdurduğu altınlarla Gurcistan'da T.G. adlı Gürcü kadına 3 bin 614 dolar para gönderdiği tespit edilen Ahmet Ç., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından takibe alındı. Atakum ilçesi Yeni Mahalle'den Samsun'un İlkadım ilçesi Büyükşehir Belediyesi Kavşağı'na kadar kovalanan Ahmet Ç., kendisini kovalayan polisin aracının önünü kesmesi sonucu yakalandı. Samsun'da da bir kişiyi telefonla arayıp dolandırmak üzere olduğu tespit edilen Ahmet Ç., emniyetteki sorgusunun ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Son Güncelleme: 12.07.2020 14:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.