banner388

Kendi arabası sanıp yanlış arabaya bindi

Samsun’un Bafra ilçesinde bir genç kendi arabasını karıştırdı.

Kendi arabası sanıp yanlış arabaya bindi

Samsun’un Bafra ilçesinde bir genç kendi arabasını karıştırdı.

05 Şubat 2020 Çarşamba 20:26
Kendi arabası sanıp yanlış arabaya bindi


Edinilen bilgiye göre, Cemalettin Ç. (72) saat 09.00 sıralarında 55 JB 249 plakalı aracını, Çilhane Mahallesi Elmaz Yıldız Sokak'ta park etti. Arabasını park ettiği yere gelen Cemalettin Ç. , aracının yerinde olmadığını fark edince polisi aradı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri aracı 500 metre ileride bir binanın önünde park halinde buldu. Güvenlik kameralarını inceleyen ekipler park halindeki aracı bulunduğu yerden alan üniversite öğrencisi Enes T. olduğunu tespit etti.

HIRSIZLIK DEĞİL, YANLIŞLIK


Enes T.’ye ulaşan polis ekipleri gencin ifadesine başvurunca olayın hırsızlık olmadığını anladılar. 

 Babasının Çilhane Mahallesi Enes Yıldız Sokak'ta bulunan Yıldız Cami’nin imamı olduğunu söyleyen Enes T., caminin önündeki arabanın kendi arabaları olduğunu zannederek arabayı evin önüne çekmek istediğini, kumanda çalışmayınca da anahtarla kapıyı açtığını ve evlerinin önüne çektiğini söyledi.

 Polis ekipleri Enes T.’nin babası Murat T.’yi arayarak arabasını getirmesini istemesi üzerine ekipler, burada aynı marka ve model olan Murat T.’ye ait 55 RL 544 plakalı otomobilin anahtarı ile Cemalettin Ç.’ye ait otomobilin kapısının çok rahat açıldığı ve çalıştırdığını tespit etti. Yanlışlığın anlaşılması üzere Cemalettin Ç. şikayetçi olmadı.

Anahtar Kelimeler:
Samsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.