banner388
banner390
banner410
banner408

Keleşoğlu: İşimizi kaliteli yapıyoruz

Hayat Atık Yönetim Kurulu Başkanı Halit Keleşoğlu Samsunhaber.com'u ziyaret ederek yeni yayın döneminde başarılar diledi. 

banner269

Keleşoğlu: İşimizi kaliteli yapıyoruz

Hayat Atık Yönetim Kurulu Başkanı Halit Keleşoğlu Samsunhaber.com'u ziyaret ederek yeni yayın döneminde başarılar diledi. 

24 Temmuz 2020 Cuma 14:43
Keleşoğlu: İşimizi kaliteli yapıyoruz

Hayat Atık Yönetim Kurulu Başkanı Halit Keleşoğlu Samsunhaber.com ziyaret ederek imtiyaz sahibi Erdal Şencan ve Genel Koordinatör Ünal Yavuz ile istişarede bulundu.

Keleşoğlu konularında uzman olduklarını ve kaliteli bir ekiple çalıştıklarını belirterek şu ifadelere yer verdi:

"Hayat Atık Yönetimi San. ve Tic. Ltd. Şti. İlkadım Belediyesi ile imzaladığı protokol gereği İlkadım ilçesinde ambalaj atıklarını (kağıt/karton, plastik, metal, cam) kaynağından ayrı toplayarak atıkların ekonomiye kazandırılması amaçlanmaktadır. Firma olarak kurum/kuruluşlar, hastaneler, marketler, iş yerleri, toplu konutlarda atıkların verimli ve temiz toplanması adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 

Firmamız aylık olarak İlkadım ilçesinde yaklaşık 650-700 ton civarı atık toplamaktadır. Firmamızda bünyesinde toplam 20 ayıklama işçisi, 18 toplama işçisi, 5 idari personel ve 10 aracımızla atıkların toplanması ve ayıklanması yapılmaktadır. Fakat geri dönüşüm sisteminin aslında görünmeyen kahramanları da bu sistemin en önemli parçasıdır. Bu insanlar sokak toplayıcılarıdır. İlçede bulunan aktarma merkezlerimize çalışan sokak toplayacılarının tahmini sayısı 300 civarıdır. Bunun yanında evlerinde atık biriktirip aktarma merkezlerimizde nakite çevirerek evine katkıda bulunan insanlarda azımsanmayacak seviyededir. Dolayısıyla bakıldığında oldukça fazla insan geri dönüşüm atıklarının doğada kaybolmasına bir şekilde engel olmakta ve bundan fayda sağlamaktadır."  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.