banner388
banner390
banner410
banner408

Kazadan 8 gün sonra can verdi

Samsun'da meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan yaşlı adam 8 gün sonra hayatını kaybetti.

banner269

Kazadan 8 gün sonra can verdi

Samsun'da meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan yaşlı adam 8 gün sonra hayatını kaybetti.

24 Ağustos 2018 Cuma 20:23
Kazadan 8 gün sonra can verdi

Samsun Haber-Samsun'da tırın traktöre çarptığı kazada traktörde bulunan yaşlı adam ağır yaralanmıştı. Hastanede tedavisi sürdürülen yaşlı adam kazadan 8 gün sonra yaşamını yitirdi.
 
Samsun'un Terme ilçesi Samsun-Ordu karayolu 53. kilometresi Karkucak mevkisinde 8 gün önce trafik kazası meydana gelmişti. C.D. hakimiyetindeki 55 EL 041 plakalı tır, Ordu yönüne gitmekte olan A.U. idaresindeki plakasız traktöre arkadan çarpmıştı. Kazada tır sürücüsü C.D. ve traktörde yolcu olarak bulunan M.U. olay yerinde hayatını kaybetmişti, traktöre sürücüsü A.U. ve N.U. ağır yaralanmıştı. A.U. tedavi edilmek üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine, N.U. ise Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.
 
 
Kazada eşi hayatını kaybederken, kendisi de ağır yaralanan N.U. yapılan müdahalelere rağmen bugün akşam saatlerinde OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde hayatını kaybetti.
 
Kaynak: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.