banner388

Kaymakam Son Ziyaretini Huzurevine Yaptı

Bafra Kaymakamı Halis Arslan, emekli olmadan önce ki son ziyaretini huzurevine gerçekleştirdi.

Kaymakam Son Ziyaretini Huzurevine Yaptı

Bafra Kaymakamı Halis Arslan, emekli olmadan önce ki son ziyaretini huzurevine gerçekleştirdi.

20 Haziran 2016 Pazartesi 16:26
Kaymakam Son Ziyaretini Huzurevine Yaptı

Yaklaşık iki yıldır Bafra Kaymakamı olarak görev yapan Halis Arslan, görevini Bafra Huzurevi’nde kalan yaşlılara ziyaret düzenleyerek noktaladı. Yaş haddinden emekliye ayrılan Aslan, eşi Dürdane Arslan ile beraber 75. Yıl Huzurevi’ni ziyaret ederek yaşlıların Babalar Günlerini kutladı.
Bafra Kaymakamı Halis Arslan yaptığı açıklamada, “Bugün burada sizinle buluşmamızın asıl nedeni Babalar Günü’dür. Geçtiğimiz aylarda da Anneler Günü dolayısıyla bir araya gelmiştik. Bu gün de babalarımızın yanında olmak, onların gönüllerini almak için buraya geldik. Babalık güzel bir duygu, birçoğunuz çocuk hatta torun sahibi oldunuz. Dolayısıyla bu yaşa kadar gelmek bu olgunlukta olmak çok güzel ve mutluluk verici bir olay. Sizin için Allah uzun ömürler versin diye dualar ediyoruz. Baba kimdir biliyor musunuz, baba evde yokken değeri anlaşılan kişidir. Bu arada 1 hafta sonra size veda edeceğiz ve Bafra’daki görevimizi noktalayacağız. Veda ziyaretlerimden ilk olarak sizleri ziyaret ederek başladım. 2 yıl süreyle sizlerle birlikte olduk ve güzel günlerimiz oldu” ifadelerini kullandı.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti belirten huzurevi sakinleri, “Sizin manevi varlığınızı hep arkamızda hissettik, sizleri hep özleyeceğiz. Bizleri Türkiye’nin birçok yerine gönderdiniz. Belki de evlatlarımızdan göremediklerimizi sizden gördük. Bu gülen yüzünüz hiçbir zaman eksilmesin, hayatınız boyunca her zaman ailenizle beraber gülmek nasip etsin” diyerek duygu dolu açıklamada bulundular.
Huzurevi Müdürü Nusrat Yılmaz ise, “Biz, yaşlılarımız ve personelimiz olarak sizleri çok arayacağız. Sizden çok büyük destek gördük. Her türlü katkıyı bizden esirgemediniz. Burayı eviniz bildiniz. Gece, gündüz her an geldiniz ve bizler mutlu olduk. Bizleri unutmayın” şeklinde konuştu. 
Konuşmaların ardından yaş pasta kesimi yapıldı ve gül dağıtıldı.
 

Son Güncelleme: 20.06.2016 16:35
Anahtar Kelimeler:
EmekliKaymakamHuzurZiyeret
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.