banner388

Kayıtlar başladı

Samsun Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı’nda kayıtlar başlıyor. Son başvuru 15 Eylül 2017.

Kayıtlar başladı

Samsun Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı’nda kayıtlar başlıyor. Son başvuru 15 Eylül 2017.

03 Ağustos 2017 Perşembe 14:02
Kayıtlar başladı

Samsun Haber - Toplumu ileri seviyelere taşıyan, olanı daha farklı açılardan görmeyi sağlayan, toplumda sorgulama algısının gelişmesinde etkisi olan sanatın her dalı kuşkusuz toplumlar için oldukça önemli. Uzun yıllardan bu yana sanata olan ilgi de her geçen gün artarak devam ediyor. Sanat dünyasının içine girmek isteyen Samsunlular içinde fırsatlar var. Bunlardan bir tanesini Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Bölümü sunuyor.

Tiyatro sanatıyla ilgilenenler başvurular başladı

Samsunlu sanatseverler ve sanata ilgi duyanlar için Büyükşehir Konservatuar Tiyatro Bölümü’nden yeni dönem eğitim öğretim hayatının başlamasına sayılı günler kala ön kayıtları almaya başladı. 

1 Ağustos tarihinde başlayacak olan ön kayıt başvuruları 15 Eylül tarihinde sona erecek. Başvuruda bulunmak isteyen adayların ilgili kuruma müracat etmeleri gerekiyor.
 

Son Güncelleme: 03.08.2017 18:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.