banner388
banner390
banner410
banner408

Kayıp Ecrin ile ilgili korkutan iddia! 

Müge Anlı ve ekibi Ecrin'i bulmak için büyük çaba harcıyor. Kayıp Ecrin'i en son gören üvey amca Özkan Kurnaz aramalar sırasında neden ortadan kayboldu? 

banner269

Kayıp Ecrin ile ilgili korkutan iddia! 

Müge Anlı ve ekibi Ecrin'i bulmak için büyük çaba harcıyor. Kayıp Ecrin'i en son gören üvey amca Özkan Kurnaz aramalar sırasında neden ortadan kayboldu? 

23 Mayıs 2019 Perşembe 21:02
Kayıp Ecrin ile ilgili korkutan iddia! 

Kayıp Ecrin'in üvey amcası Özkan Kurnaz'ın Jandarma ekiplerine sorduğu "Çocuk bulunduğunda boğazındaki parmak izi bulunur mu? Çocuk boğulduysa parmak izi kalır mı?" sorularını Müge Anlı bugün tekrar gündeme getirdi. Özkan ise bu soruları yanıtsız bıraktı; bu durum 1.5 yaşındaki Ecrin'in kaybolması konusunda farklı şüpheleri yanında getirdi. Özkan Kurnaz, arama ekiplerine sorduğu o sorulardan sonra Ecrin'i tek başına traktörle aradığını iddia etti. 

Programın kayıp Ecrin'in annesi Sevcan Kurnaz, verilen ifadeleri gözyaşlarını tutamayarak izledi.

Ecrin Kurnaz'ın kaybolmasından sonra aile içi sorunlar da gün yüzünde çıktı. Ecrin'in annesi Sevcan Kurnaz'ın eşi Cengiz Bey'in yeğeni Deniz Kurnaz ile gönül ilişkisi yaşadığı eşi öldükten sonra da Deniz Kurnaz ile evlilik yaptığı ortaya çıktı. İddialara göre Ecrin'in babasının Deniz Kurnaz olabilir.

Anne Hatice Kurnaz da oğlunun Ecrin'i aramaya değil su almaya gittiğini söylese de Özkan'ın eve su getirmediği de ortaya çıkan bilgiler arasındaydı.

Deniz Kurnaz'ın kuzeni Selim Bey de canlı yayında Ecrin'in kaybolması hakkında bir hayli ilginç iddialarda bulundu. Deniz Kurnaz, kuzeni Selim Bey'in eşi Sevcan Kurnaz ile mesajlaştığını iddia ediyordu. Selim Bey, Sevcan'ın kendisine Ecrin'in fotoğrafını attığını kendisinin de ona "ben onu yerim" dediğini iddia etti. Selim Bey ifadelerini şöyle sürdürdü: Benim canım çay istedi dedim Deniz uyuyor onu kaldırayım çay demleyeyim gel abi dedi, ben de o zaman boşver kardeşim dedim."

Ecrin'in kaybolmasından sonra Ecrin'in annesi Sevcan ve üvey babası Deniz Kurnaz'ın alışveriş yaparken görüntüleri de oldukça ses getirdi.

Son Güncelleme: 24.05.2019 09:08
Anahtar Kelimeler:
SamsunKayıpEcrin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.