banner388
banner390
banner410
banner408

Kaya: Ses getiren projeler hazırlıyoruz 

İlkadım Kavaklılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Levent Kaya ve Yönetim Kurulu Samsunhaber.com'u ziyaret ederek yeni yayın döneminde başarılar diledi. 

banner269

Kaya: Ses getiren projeler hazırlıyoruz 

İlkadım Kavaklılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Levent Kaya ve Yönetim Kurulu Samsunhaber.com'u ziyaret ederek yeni yayın döneminde başarılar diledi. 

01 Ekim 2020 Perşembe 11:30
Kaya: Ses getiren projeler hazırlıyoruz 

İmtiyaz sahibi Erdal Şencan ve Genel Koordinatör Ünal Yavuz'un da hazır bulunduğu ziyaret programında açıklamalarda bulunan Başkan Kaya, Samsunhaber.com'u büyük bir dikkatle takip ettiklerini haber sitesi olarak Samsun'un sesi ve nefesi olduğunu söyledi.

MEDYANIN GÜCÜNE İNANIYORUZ

Medyanın her zaman olduğu gibi dördüncü büyük güç olduğunu belirten Başkan Kaya, "Samsun'da yerel basın gerçekten çok güçlü. Biz sivil toplum örgütleri olarak yerel medyanın bu denli etkili olmasından Samsun adına gurur duyuyoruz. Her zaman bizim sesimiz oluyorlar" dedi.

ÇOK SESLİ BİR YÖNETİM VAR 

İlkadım Kavaklılar Derneği olarak çok güçlü bir yapı oluşturduklarını, yönetimde bulunan insanların farklı siyasi görüşlere sahip olmasına rağmen uyum içinde çalıştıklarını ifade eden Başkan Kaya, "Yönetim kurulumuz şehrin önemli yerlerinde görev yapan esnaf, bürokrat ve yönetici kesimden oluşuyor. Ciddi bir yönetim oluşturduk. Bir sivil toplum örgütü olarak kendimi bu konuda şanslı hissediyorum" ifadelerini kullandı. 

ANLAYIŞIMIZ SAMSUN VE TÜRKİYE

Tabela derneği değil Samsun'un sorunlarını, beklentilerini ve özlemlerini her platformda dile getirecek bir yönetim oluşturduklarını belirten Kaya, "Bizim derneğimizde 'Ben' yok 'Biz' var. Bizim anlayışımızda 'Samsun ve Türkiye' var. Derneğimizde sadece Kavaklılar yok çeşitli illerden gelen yöneticiler var. Asla mikro milleyetçilik yapmıyoruz. Tek gayemiz "Samsun'a ve ülkemize nasıl fadalı olabiliriz?" önceliğmiz her zaman bu olacak. Yakın zamanda yapacağımız büyük projeler ile de bunu göstereceğiz" diyerek sözlerini tamamladı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
zcan 2020-10-01 12:47:57

SOSYAL MESAFE BOYLE OLUR ISTE:)))