banner388

Kavga Zanlısı Adliyede

Bir arkadaşı ile beraber silahlı kavgaya karışan zanlı 12. Temmuz'da adliyeye çıkartıldı.

Kavga Zanlısı Adliyede

Bir arkadaşı ile beraber silahlı kavgaya karışan zanlı 12. Temmuz'da adliyeye çıkartıldı.

12 Temmuz 2016 Salı 13:33
Kavga Zanlısı Adliyede

Gerçekleşen olayda İlkadım ilçesinin Hastane Mahallesinde Ufuk Geçidi’nde gerçekleşdi. Alınan bildiler doğrultusunda, M.S.D.(19) eski bir olaydan sebep H.Ş.’nin (23) çalıştığı yere gelerek onunla tartışma içine girdi. Kavganın büyümesi ile beraber M.S.D. yanında getirmiş olduğu ruhsatsız bir tabanca ile 2 el ateş edip olay bölgesinden kaçtı.
Kavgada yara bile almadan kurtaran H.Ş. olayı güvenlik güçlerine anlattı. Olay sonrasında Asayiş Şube Müdürlüğünün Cinayet Büro Amirliğince yapılan araştırmalarda M.S.D.’nin Kavak ilçesine kaçmış olduğu öğrenildi. Daha sonra ise M.S.D. olayın ardından 5 gün sonra avukatı ile beraber teslim oldu. Zanlı Emniyetteki işlemlerin sonrasında Adliyeye çıkartıldı.

Son Güncelleme: 12.07.2016 13:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.