banner388

Kavaklıklar başkanını seçti

Samsun Kavaklılar Tanışma-Yardımlaşma ve Kültür Derneği Olağan Genel Kurulu'nda, Ersin Erge güven tazeledi.

Kavaklıklar başkanını seçti

Samsun Kavaklılar Tanışma-Yardımlaşma ve Kültür Derneği Olağan Genel Kurulu'nda, Ersin Erge güven tazeledi.

25 Aralık 2017 Pazartesi 11:25
Kavaklıklar başkanını seçti

Samsun haber - 34 yıldır aktif görev yapan Samsun Kavaklılar Tanışma-Yardımlaşma ve Kültür Derneği'nin Olağan Genel Kurulu yapıldı. 230 üyesi bulunan derneğin olağan genel kurulu tek adayla yapıldı. Mevcut Başkan Ersin Erge, yeniden başkan seçildi.

Başkan Erge yaptığı konuşmasında, “Öncelikle aziz şehitlerimize, gazilerimize ve de rahmetli olmuş dernek başkanlarımıza, üyelerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Derneğimize hizmeti geçen herkese ama herkese ve de yönetim kurulumuzun gayretli çalışmalarına yürekten teşekkür ediyorum. Dünya kabuk değiştirirken, birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Gazi Atatürk’ün başladığı yerde her daim Samsunluluk bilinci ile hareket etmeliyiz. Türkiyemizi çağdaş medeniyet seviyelerinin üstüne götürmeliyiz. Dünya birden büyüktür demeliyiz. Bunu da çalışarak, üreterek yapabiliriz. Burada ürettiklerimiz sizlerin hizmetindedir. Gelecek neslindir. Sözü uzatmadan aynası iştir kişinin lafa bakılmaz diyorum. Tüm hemşehrilerimi sevgiyle saygıyla kucaklıyor; naçizane bendenize ve yönetim kuruluma güven verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Samsun Kavaklılar Derneği yeni yönetim ve denetim kurulu üyeleri şu şekilde; 

Ersin Erge, Prof. Dr. Necati Menek, Ebru Akal, Fırat Cenk, Seydamet Aker, Mehmet Tekeli, Mahir Töre, Serdar Eker, Abdullah Başar, Şahin Şahinkaya, Ömer Bekdemir ve Ahmetcan Artut.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.