banner388

Kavak'tan Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Afrin'de düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'na destek için Kavak Belediye Binasını Türk bayrakları astı.

Kavak'tan Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Afrin'de düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'na destek için Kavak Belediye Binasını Türk bayrakları astı.

24 Ocak 2018 Çarşamba 11:50
Kavak'tan Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Samsun haber - Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütlerine yönelik yapılan operasyonlara destek olmak için Kavak Belediye Hizmet binasına iki tane Türk Bayrağı astıran Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Kavak'ta bulunan tüm esnaflara Afrin harekatına destek için Türk bayrağı asmalarını istedi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Sarıcaoğlu şunları söyledi; "Zor bir süreçten geçiyoruz. Bu süreç içerisinde Türk Silahlı Kuvvetlerimizin yanında olduğumuzu gösterebilmek adına yapılan her hareket onlara bir moral olacaktır. Zeytin Dalı operasyonu ile ülkemiz tüm Dünya'ya gücünü de gösterecektir. Mehmetçiklerimizin yanında olduğumuzu ve her zaman onların yanında olacağımızı göstermek adına gerek sosyal medya gerekse ulusal basını kullanarak birlik ve beraberlik mesajları vermemiz gerek. Tüm Dünyaya ülkemizin üç beş çapulcuya pabuç bırakılmayacak bir ülke olduğunu ve Dünya'nın beş'ten büyük olduğunu göstermemiz gerek." ifadelerinde bulundu.

Vatandaşlardan Sarıcaoğlu'na Destek

Belediye binasında Türk Bayraklarının asılı olduğunu gören vatandaşlar Başkan Sarıcaoğlu'nu arayarak teşekkür etti. Bazı vatandaşlar da Afrin'e düzenlenen Zeytin Dalı harekâtına destek vermek için evlerini Türk bayrakları ile donatacaklarını söylediler. Başkan Sarıcaoğlu tüm vatandaşlara hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ederek şu ifadelerde bulundu; "Belediye olarak Afrin'e yapılan Zeytin Dalı operasyonuna desteğimizi göstermek adına farklı etkinliklerimiz de olacak" dedi.

Son Güncelleme: 24.01.2018 11:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2018-01-24 11:56:33

Sayın başkan uygulama güzel teşekkürler. Her tarafı donatırız bayraklarla. Gerekirse evlerin içini bile bayrakla donatır hatta boyar vatandaş. Vatandaş neler yapmaz ki. Her türlü fedakarlığı yapar. Ama devlet vatandaşın arkasında durur mu? Kanunlar yasalar bu hainleri temizler mi? Bak orada mecliste HDP diye bir parti var. Benim vergilerle beslenip bakılıyor. Sözde vekiller, teröristler maaş alıyor. Apo denen bebek katili beslenip bakılıyor. Var mı bunlara yasal bir yaptırım?