banner388
banner390
banner410
banner408

"Kavak'tan daire yada arsa alın"

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ilçelerinin her geçen gün daha da kıymetlendiğini belirterek, Samsunlulara 'Kavak'tan daire yada arsa alın' tavsiyesinde bulundu.

banner269

"Kavak'tan daire yada arsa alın"

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ilçelerinin her geçen gün daha da kıymetlendiğini belirterek, Samsunlulara 'Kavak'tan daire yada arsa alın' tavsiyesinde bulundu.

27 Ekim 2017 Cuma 14:49

Samsun haber - Samsunhaber.com'u ziyaret eden Kavak Belediye Başkanı İbrhim Sarıcaoğlu, Haber Müdürümüz Nevin Aydoğan'ın sorularını yanıtladı.

"Kavak'ta iş arayanlara iş var"

17 yıl içinde en hızlı büyüyen ilçe olmayı hedeflediklerini belirten Başkan Sarıcaoğlu, "Her geçen gün OSB'miz büyüyor. 25 faal fabrikamız var. 1. etap bölgemizde yer kalmadı. Bu fabrikalar dışındaki yerler de müteşebbislere verildi. Bu da ilçemizde ciddi bir göç, geri dönüş sağlayacaktır. Kavak'ta iş arayanlara iş var. Bundan mutlu ve gururluyuz." dedi.

"Kavak'ta herkes birbiriyle akrabadır"

Kavaklıların birbirine çok bağlı olduğunu belirten Sarıcaoğlu, "Kavak'ta herkes birbiriyle akrabadır. Çok sıkı bir bağ vardır. Kavaklılar birbirinin iyi gününde de kötü gününde de hep beraberdir. Bununla gurur duyuyorum. Dernekçilik anlamında da KADEF'e bağlı 65 tane, bağlı olmayan da 15-20 tane dernek var. Yani Kavak'ta nerdeyse her köyün 1 tane derneği var." diye konuştu.

"Kavak'tan daire yada arsa alın"

Kavak'ta konut anlamında çok büyük bir hareket olduğunu belirten Başkan Sarıcaoğlu, "2016 yılı sonu itibariyle belediyemizden verdiğimiz konut ruhsat sayısı 710'dur. Kavak kendisini yeniliyor. Alabildiğine inşaatlar devam ediyor. 3 yıl önce Kavak'tan mutlaka daire yada arsa alın demiştim. 100 bin TL'ye Kavak'tan arsa alanlar, şu anda 3-4 daire karşılığında arsasını müteahhite verebiliyor. Böyle kıymetlendi Kavak, daha da kıymetlenmeye devam edecek. Şu anda 40 tane yap-sat işi yapan müteahhit Kavak'ta çalışıyor. Bu yüzden Kavak'tan ev alın, arsa alın. Siz kazançlı çıkacaksınız." dedi.


"2 yıl içinde doğalgaza kavuşuyoruz"

Doğalgaz konusunda halka söz verdiklerini söyleyen Sarıcaoğlu, "EPDK ile sözleşme yapıldı, SAMGAZ yakın zamanda proje çalışmalarına başlayacak. 2 yıl içerisinde ilçemiz doğalgaz ile tanışacak. Şu an doğalgazın gelmesi konusunda önümüzde hiçbir engel yok." dedi.

Son Güncelleme: 28.10.2017 18:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ziya KUL 2017-10-27 16:56:56

http://www.samsun.bel.tr/kaybettiklerimiz.asp Bir vatandaşın adı 2 güne yazılmış, belediyenin Samsun'a yakışmayan bir internet sitesi var.

Avatar
gurbetci55 2017-10-27 21:25:47

Samsunda ev alınacak tek yer var oda Atakum arsalara zaten yanasilamiyor umarım bu ilçede bozulmaz