banner388

Kavak'ta Trafik Sorunları Görüşüldü

Kavak Belediyesinin toplantı salonunda biraraya gelinerek ilçedeki trafik sorunları hakkında konuşuldu.

Kavak'ta Trafik Sorunları Görüşüldü

Kavak Belediyesinin toplantı salonunda biraraya gelinerek ilçedeki trafik sorunları hakkında konuşuldu.

14 Temmuz 2016 Perşembe 17:09
Kavak'ta Trafik Sorunları Görüşüldü

Kavağın Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Emniyet Müdürü olan Adil Öztırak ile beraber meclis üyeleri birde muhtarlar katılım sağladılar. Gerçekleşen toplantı esnasında Kavak'ta yaşanmakta olan trafik problemleri konuşuldu.
Yaşanan bu trafik sıkıntı hakkında konuşma gerçekleştiren ilçenin Emniyet Müdürü olan Adil Öztırak, "İlçede birkaç eksiklik fark ettik bu eksikliklerin notunu alıp gereken yerlere ilettik. Niyetimiz yaşanan kazaların en aza indirgenmesi. İlçedeki bazı yollar tek şerit haline düşürülmeli veya çift şeride çıkartılmalı gibi konularda hemen karar vermek yerine halkımıza anket düzenleyerek onların fikirleri ile beraber kararlar aldık" dedi.
İlçemize yapılan bütün yeni çalışmalarda öncelikli olarak vatandaşın fikirlerinin çok değerli ve önemli olduğunu belirten Kavak Belediyesi Başkanı olan İbrahim Sarıcaoğlu ise, "İlçede bazı kararları verirken muhakkak halkımızın görüş ve fikirlerine önem veriyoruz. Bu işide anketler düzenleyerek sağlıyoruz. Örnek verecek olursak bir yolu tek şerit yapacağız, bunu ilk önce orada yer alan mahallenin sakinlerine sunuyoruz. Bu trafik problemlerini çözmek amacı ile emniyet teşkilatı ile uyum içerisinde çalışma yapmaktayız" diye konuştu.

Son Güncelleme: 14.07.2016 17:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.