banner388

Kavak'ta Toplantı Yapıldı

Samsun’un Kavak ilçesi Büyükşehir ile Kavak Belediyeleri tarafından muhtarlar ile genişletilmiş bir şekilde istişare ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Kavak'ta Toplantı Yapıldı

Samsun’un Kavak ilçesi Büyükşehir ile Kavak Belediyeleri tarafından muhtarlar ile genişletilmiş bir şekilde istişare ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

25 Ağustos 2016 Perşembe 17:30
Kavak'ta Toplantı Yapıldı

19 Mayıs Kardelen Düğün Salonu’nda yapılan toplantıya Samsun’un Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Nihat Soğuk, Kavak Belediyesinin Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Partinin İlçe Başkanı olan Bülent Yüksel, Büyükşehir Belediyesinin Fen İşleri Kavak Şubesi Müdürü olan Ferhan Kodalak, Kavak Muhtarlar Derneğinin Başkanı olan Necmi Köksal, Kavak Belediyesinin Meclis Üyeleri, muhtarlar ve aynı zamanda daire amirleri katılım sağladı.

Toplantı sırasında sunum eşliğinde konuşma gerçekleştiren Kavak Belediyesinin Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “Göreve gelmiş olduğumuz günden bugüne kadar ilçemize birçok alanda hizmet getirebilmek için hep çalıştık. Yapılmış olan hizmetler elbette belediyenin kendi imkanları ile olmazdı. Bakanımız, milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye, AK Parti’nin İl Başkanı sayesinde ilçede yeni bir şeyler yapılmakta. Bu konu hakkında da en büyük destekçimiz elbette siz değerli muhtarlarımızsınız. Her zaman olduğu gibi bütün konularda yanımızda olup olmaya da devam etmektesiniz. Sizler göstermiş olduğunuz bu büyük vefayı bizler görmezden gelmeyiz. İlçedeki bütün mahallelerin yol problemi elbette bir anda olması mümkün değildir. Mahallelerin yollarını sırası ile tamamlayacağız. Emin olabilirsiniz ki kısa bir zaman içerisinde ilçede yol problemi kalmayacak bir tek istediğimiz zaman" dedi.

Samsun’un Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın yol ile ilgili hassasiyetinden söz eden Samsun’un Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Nihat Soğuk, "Büyükşehir Belediyesinin birinci önceliği yol, çünkü yol demek medeniyet demektir. Elimizden geldiği kadar bütün yollarımızın çalışmalarını en kısa zaman içerisinde tamamlayacağız. Açık konuşmak gerekiyorsa Kavak Belediyesi Başkanımız İbrahim Sarıcaoğlu'ndaki bu heyecan ve hevesi gördükçe daha da çok çalışma hevesi içine girip Kavak'a hep daha fazlasını yapmayı istiyoruz. Yusuf Ziya Yılmaz Başkanımıza bir defa daha teşekkür etmek istiyorum. Başkanımız sayesinde Kavak ile diğer ilçelere fazla sayıda hizmet gidiyor ve gitmeye de devam edecektir. Burada en önemlisi ilçe belediye başkanları ile Büyükşehir Belediyesi’nin uyum içinde çalışabilmesidir. İnanın ki bunu başardıktan sonra her şey olur. İbrahim Başkanın da söylediği gibi bir tek bize zaman verin ve sabırlı olun alt yapı ve üst yapı gibi bütün problemleri çözeceğiz" ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından muhtarlar ile bilgi alışverişi yapıldı ve daha sonra ise yemek yenip Canbulatoğlu Çerkez Ekrem Bey Parkı'nda çay muhabbeti yapıldı.
 

Son Güncelleme: 25.08.2016 17:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.