banner388

Kavak'ta Karla Mücadele Sürüyor

Kar yağışının etkili olduğu Kavak’ta, belediye ekipleri kapanan yolları açmak için yoğun bir şekilde çalışıyor.

Kavak'ta Karla Mücadele Sürüyor

Kar yağışının etkili olduğu Kavak’ta, belediye ekipleri kapanan yolları açmak için yoğun bir şekilde çalışıyor.

08 Aralık 2016 Perşembe 19:55
Kavak'ta Karla Mücadele Sürüyor

Samsun genelinde etkili olan soğuk ve yağışlı iç kesimlerde yer alan ilçelerde hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açmak için Kavak Belediyesi, iş makinalarıyla çalışmalarını sürdürüyor.
Konuya dair açıklamalarda bulunan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "İlçe merkezimizde ve ilçeye uzak tüm mahallelerimizde ulaşımın sorunsuz bir şekilde aksamadan devam edebilmesi için ekiplerimiz teyakkuz halinde. Gerek tuzlama gerekse yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yollara anında müdahale ediniliyor. Hiçbir vatandaşımızın mağdur olmaması için 7/24 kesintisiz hizmet vermek için var gücümüzle gayret ediyoruz. Fen işlerimize bağlı ekiplerimiz vardiya sistemi ile 24 saat hizmet vermektedir" dedi.

"Okul bahçeleri önceliğimiz"
Olumsuz bir tabloyla karşılaşmamak için önceliği okul bahçelerine verdiklerini belirten Başkan Sarıcaoğlu, “Öğrencilerimizin kayıp düşmemesi için okul bahçelerine öncelik veriyoruz. Buralarda yaptığımız tuzlama çalışmalarının etkili olması için sık sık tuzlamalar yapıyoruz. Ekiplerimiz sürekli ilçe de devriye atarak kazaya sebebiyet verebilecek her türlü aksaklığa anında çözüm getirmek için gerekli tedbirleri alıyor. İlçemize uzak ya da yakın hiçbir ayrım yapmadan tüm vatandaşlarımızın rahat bir şekilde kışı geçirebilmeleri için çalışmalarımıza olduğundan daha çok ağırlık vereceğiz" şeklinde konuştu

Son Güncelleme: 10.12.2016 09:25
Anahtar Kelimeler:
KarKavak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.